Egzekutor Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak właśnie sobie myślę. Albo może nie ma wcale 15 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgwałcił nauczycielkę i musiał kiblować : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Miejskie Przedszkole nr 1 w Zielonej Górze ul. Sikorskiego 37 tel. 0684530777 BTW. Ten temat to jakieś schizofreniczne wymysły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Jaworzno, gimnazjum nr.8 imienia Kazimierza Wielkiego do klasy egzekutora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Gimnazjum 46 w Szczecinie. Tak właśnie sobie myślę. Albo może nie ma wcale 15 lat? Szkoła Podstawowa nr 2 im. Ojca Św. Jana Pawła II w Chmielniku Rzeszowskim. Szkoła Podstawowa nr 2 im. Ojca Św. Jana Pawła II w Chmielniku Rzeszowskim. Szkoła Podstawowa nr 2 im. Ojca Św. Jana Pawła II w Chmielniku Rzeszowskim.No ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Kiblowałem, bo napisałem na tablicy "kuwra" (z literówką) :(. fejk, chodzę jeszcze do gimnazjum http://www.slods.itl.pl/ A tak właściwie to nie ma tematu Nikasa do której szkoły chodzimy? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 A nuż kogoś spotkam... :P Gim nr 10 im. Tadeusza Kościuszki w Rzeszowie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Widzę, że GMCLANu nie obrodziło w Częstochowian, a szczególnie w fajne dziewczyny z zakresu 14-17 lat z Częstochowy ;p . Szkoda xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Marmot, pech... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Widzę, że GMCLANu nie obrodziło w Częstochowian, a szczególnie w fajne dziewczyny z zakresu 14-17 lat z Częstochowy ;p . Szkoda xd . Wejdź se na jakiś czat i zainteresuj komputerowców z Częstochowy, a nóż ktoś się skusi. Szkoda ze nikt z Was nie chodzi do gim nr 19 w Szczecinie <CKS> :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 a nóż a widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Miejskie Przedszkole nr 1 w Zielonej Górze ul. Sikorskiego 37 tel. 0684530777 OMFG! 16 lat i jeszcze do przedzkola?? :boxed: No dobra, teraz to moja szkoła: Szkoła Podstawowa im. Lotników Alianckich ul.Piaskowa 1 68-120 Iłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Gimnazjum nr 19 w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Grabarz, zawsze wszystko tak dosłownie bierzesz ;p ? A z czatami to mi won, nie mam zamiaru tracić cennego czasu na takie pierdoły (no, z wyjątkiem halpa ;p ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Flak, szybko cię wywalili do innej szkoły za nieróbstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 OMFG! 16 lat i jeszcze do przedzkola?? No dobra, teraz to moja szkoła: Szkoła Podstawowa im. Lotników Alianckich ul.Piaskowa 1 68-120 Iłowa OMFG! 98 lat i jeszcze do podstawówki?? ;/ Ja już w sumie moje nauczanie zakończyłem, co najwyżej od czasu do czasu pojawię się w cosinusie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Widzę, że trochę osób jednak jest ze szczecina, a myślałem, że tylko ja, borek, pasterz i quetzacotl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 3 LO im. Marii Konopnickiej we Włocławku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Durham, Durham Johnston Comprehensive School, year 10, middle site, blok 325, przedmiot : DTC, oraz Engineering heh ale zem sie rozpisal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie znajdziecie mnie ahahahahahaha :twisted: :twisted: A tak naprawdę mam konto na n-k Szukajcie, a znajdziecie :) . Szkoła Podstawowa im. Lotników Alianckich ul.Piaskowa 1 68-120 Iłowa Moi agenci właśnie tam jadą. Pilnuj się :] . Haha :sp_ike: <joke> ;p A moje to Publiczne Gimnazjum w ******** Im. Dok. Józefa Dietla :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 W Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie ale blisko(pierwsza literka) Apropo Harv kłamie!! http://nasza-klasa.pl/school/53414/77 tu jest jego szkoła i klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Basiu zostań detektywem. Albo agencją detektywistyczną od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Basiu, gratulacje, znalazłeś klasę! Nawet jeżeli to ja, to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Śmiem nie tolerować takiego zachowania. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi