en_6280 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tytuł: 15-NA Gatunek: logiczna Opis: Należy ułożyć od 1 do 15 po kolei wszystkie kwadraciki poprzez klikanie na nie. Download: 15-NA Rozmiar pliku: ok. 1 MB Autorzy: Programowanie: EN_6280 Fabuła: EN_6280 Grafika: EN_6280 Muzyka: brak Screeny:1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dosyć ciekawe :P Chciało mi się dokończyć grę... Ale można by było to rozbudować i dodać jakieś dźwięki/więcej poziomów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ok ok zagrałem. gra trochę trudnawa, i na początku ciężko się kapnąc o co łazi, ale po bliższym spotkaniu załapałem i zacząłem grac. Gra mnie wciągnęła, ale na krótko za grywalnośc 3,7/5 muzyki brak więc nie oceniam, grafika słaba, ale to logiczna więc nie ma aż takiego znaczenia. Ogólnie fajnie wyszło 4/5 PS: Mogłeś jednak pokusi się o muzykę i dac jakąś delikatną w tle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Heh, nawet fajny pomysł (miałem kiedyś taką układankę), zamiast liczb powinieneś dać kawałki obrazu, i kilka poziomów trudności, zależnie od ilości kwadratów do ułożenia, a na każdy poziom kilka obrazków i by była świetna gierka. Obecnie 3/5 ED: Naprawdę warto to poprawić ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ułożyłem w minutę i 40 sekund. Fabuły nie ma, więc podciągnę pod to ogólny koncept gry, który nie jest twój. Jedyną zaletą grafiki (?!) jest jej czytelność. Żadnego błędu upośledzającego rozgrywkę nie odnotowałem. Daj w miarę przyjemną oprawę, to będzie dobra ocena. Póki co 2/5. EDIT: Poprawiłem czas na mniej imponujący. Wpierw źle odczytałem wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Pomysł może nie jest nowy, ale gra się przyjemnie :) Lubię takie gry logiczne, które można szybko włączyć i ewentualnie wyłączyć, tutaj tak jest więc 3/5. Dobrze, że pojawiają się takie gierki - można przy okazji testowania poćwiczyć umysł ;) edit: Mój czas 2:31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Gra jest całkiem fajna i przyjemna. Jak dla mnie trochę za trudna mój czas to 2:48. Dam ci naciągnięte 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Już w to kiedyś grałem ale nie na kompie. Oryginalny pomysł :-) grafika może być. 4/5 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Już w to kiedyś grałem ale nie na kompie. Oryginalny pomysł :-) Nie rozumiem. Możesz wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No że grałem w to ale nie na kompie. W rzeczywistości. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Chciałem raczej się dowiedzieć, skąd wziąłeś pomysł o oryginalności tej gry, skoro już wcześniej grałeś w coś praktycznie identycznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 oryginalny bo pierwszy chyba na gmclanie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 GMcliker ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 może i pierwszy, ale gdzie indziej jest bardzo duzo gier tego typu. a gra strasznie trudna, no ale nic na to nie poradzimy, bo w sumie to nie da sie jej w jakikolwiek sposób uprościć :P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 gra dopracowana, lecz powinieneś pomyśleć następnym razem o bardziej rozbudowanej grze. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Chyba nie byłoby problemem nałożyć na te kostki grafikę hm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 nie znalazlem, bugow i wciagnela, niestety nie grzeszy grafika 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi