Ludzix Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 NAJLEPSZA GRA NA GMCLANIE ZNACZEK JAKOŚCI "M" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nie bądź taki.... zrób coś w tym stylu :] Jedna z paru zarypiastych gier na gmc ale ze względu na inne czynniki 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja niestety nie grałem więc nie dam oceny ale po solucji widać że gra bardzo dobra ;) Nasuneła mi ciekawy pomysł na grę :P której nie zrobie bo gier już nie robie ^^ Ale wracając do tematu: rób więcej takich ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 W planach jeszcze 2 takie (1, starsza, gotowa, tylko wyciąć animacje niektóre i druga w zapowiedziach). Trzeba wrócić do Herbatki bo stygnie ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostoł Żmij Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Strasznie to nijakie. Nawet jak na minigierkę. Głównie z braku choćby paru słów wprowadzających do gry. Łup, jestem gdzieś i bawię się w rozjaśnianie cholernego monitora, bo jest ciemno i nadal jest ciemno i nie czuję klimatu tylko pieczenie oczu (bo ciemno). Frustrujące. Są rzeczy wkurzające i fajne zarazem, ta jest wkurzająca + wkurzająca. Fajna rzecz: pikselki. Jak trochę grę rozwiniesz fabularnie (pozostawiając ją minigierką) to coś z tego może być. I weź daj mi ciut jasności. Btw. howdy, jestem nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wybrałeś najgorszy temat do pierwszego postu, jesteś NAZNACZONY. ; [ Co do jasności, pewnie monitor stary (podobne cuś miałem), pierwszej osobie to przeszkadza (albo się boją przyznać ;>). A co do wątków fabularnych to wyjdzie rozszerzona wersja SHI (może, lol, nieco jaśniejsza). Nie miałem pojęcia, że komukolwiek to się spodoba więc nad tym zbyt długo nie siedziałem. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 O dziwo te "pikselki" tak wciągają, że grałem w to ponad 5x i dalej uważam, że to jest fajna gra. Poprostu uwielbiam gry psychologiczne. A ta gra kurcze idealnie odzwierciedla moje upodobania do tych gier. Prawdopodobna choroba psychiczna bohaterki bądź szok po tym co widziała i te różne zakończenia. BTW, skoro jest nowy i szuka gier to moge się założyć, że spyta, czy jest aktywny serwer do almory ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Gra ma fajny klimat ale trochę trudnawa. Niestety nie da się skakać i ta grafika <_< nie podoba mi się taka 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Gdy budzisz się wśród trupów to myślisz o skakaniu, lol? Poza tym, nie ma schodów ani skrzyń więc nie potrzeba skakać. Co się nie podoba w grafice?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Mi gra się bardzo podoba. Oryginalna i klimatyczna. Jak na mniej niż jedną dobę pracy to na prawdę rewelacja. Jedyne co można jej zarzucić to krótki czas gry, ale przez tyle czasu raczej ciężko byłoby zrobić epicką grę która zajmowałaby kilka godzin :P. Mam nadzieję, że w kolejnych Twoich produkcjach już tego problemu nie będzie. Ze względu na długość gry daję 4 gwiazdki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Gdy budzisz się wśród trupów to myślisz o skakaniu, lol? Poza tym, nie ma schodów ani skrzyń więc nie potrzeba skakać. Co się nie podoba w grafice?;> To zrób skrzynie itp. <_< A w grafice mi się wszystko nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A po cholerę w grze logicznej skakanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Niektórzy zamiast gry logicznej widzą tu nudną trudną platformówkę. ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Swietna gra ,super klimat...niektorzy wczesniej na dialogi narzekali..hmm.. dla mnie dialogi swietnie podtrzymuja klimat ,i wcale nie przeszkadza mi to ze nie dales podpowiedzi . No , moze moglbys dac jakies krotkie intro , ale z drugiej strony mogloby to popsuc specyficzny klimat gry . Tez troche zawiodlem sie sie zakonczeniem gdzie zdobywasz guna i nie zabijasz dziewczyny .... ;) no to na tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Sorki za odświerzenie ale znalazłem buga :D. W miejscu gdzie zabija cię bóg "z małej bo to tylko gra", trafia strzałem zwielokrotnionym. Z tego co pamiętam wali on 5 strzałami na raz z małą różnicą kierunków. Trafił mnie tylko kilkoma, reszta strzałów poleciała i dalej żyłem i już nic nie mogłem zrobić, tylko chodzić w kółko. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Przed świętami pojawi się Shi do kwadratu. Dwa razy więcej poziomów, dwa razy więcej zakończeń, zróżnicowanie graficzne i dużo rudych Szkotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja uważam, że to piętro -6 jest za trudne, reszta nawet fajna :) W końcu wyszedłem na koniec, ale szkoda, że zginałęm :P Ogólnie można by sterowanie rozszerzyć np. i rozbudować grę, bo fajna grafika. Przypomina mi sie ta produkcja: http://www.yoyogames.com/games/show/21736 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Rated W - for WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Moja zabawa efektami ; > Pierwsza ważna sprawa: zmienię wkurzającą muzyczkę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Fajne. Kojarzy mi się z Mondo Medicals :) Lubię takie dziwaczne horrory. Poziom -6 (lubię powtarzać po innych) nie da się przejść, chyba że jest się jasnowidzem. Ogólnie gra trochę mnie zawiodła. Zapodaj to np. na yoyogames. Chcę wrzucić tę gierkę na MobyGames. :) Czekam na drugą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Co do -6: będzie to zmienione^^''. Shi była stworzona z początku jako ciekawostka więc nawet nie myślałem o wyważeniu poziomu trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Pierwsza ważna sprawa: zmienię wkurzającą muzyczkę :( Dlaczego? Mnie się podobała nawet...może dodaj parę muzyczek i na klawisze żeby można było zmieniać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja dalej uwazam, ze ta jasnosc, rowniez powinna byc zpikselowana, basowala by do reszty, i bug, w prawie kazdym poziomie mozna wejsc w ciemnosc po lewej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi