propaganja Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 taa jak w starych przygodowkach, probowanie wszystkiego na wszystkim, klimat to to ma, ale fajnie jak by te teksty naprowadzaly choc troche EDIT. Przeszedłem całe. dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Chciałem dodać monitorki, które by wyświetlały jakieś wskazówki, ale trochę dziwnie by to wyglądało... ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 to już lepiej te teksty żeby naprowadzały :P bo nie czaje kwesti z lupą mrówkami i krawędźmi bloku na hormonach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 W oryginale, bohaterka miała być wariatką, która urządziła masakrę w szkole. Jakoś to w gmie zmutowało lekko i w sumie sam nie wiem jak to wszystko uzasadnić. ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jeeea!!! Zaraz skończę solucje tej gry B). Za 5- 10 minut wrzucę!!! ED: z obrazkami wyjaśniającymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No miśki, przecież to taka oczywista gra jest! ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 ta gra jest bardzo łatwa, jeszcze tylko przejdę ją raz z zabiciem koleżanki z poziomu -2.3 wrzucę screeny i będzie solucja. ED: kurde od 10 minut robię i wklejam screeny i ta muzyczka mnie do grobu wpędzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Przeszedłem prawie cała czyt. jedno zakończenie więcej mi się nie chciało.. gra bardzo mi się podoba ma swój klimat gdy w pokoju ciemno i źle i ta muzyczka :3 hmm.. zatrzymałem się chwilowo w -5 ... a tak to to proste ^.^ Moja ocena.. 5 za szybką minigierkę na chwilowe oderwanie się od oglądania anime ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 SOLUCJA SHI DOSTĘPNA W MOIM UPLOADERZE ED: xD skoro ta gra oderwała Moldisa od anime to powinienem zmienić swoją ocenę na 4 xDDD przy okazji poprawiłem kilka błędów i pooznaczałem miejsca startowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Niezła to znaczy 4 @Indrycho: Dobra solucja byłem ciekaw jakie są dwa pozostałe zakończenia bo ja znałem tylko jedno z tym swatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 https://gmclan.org/uploader/3502/solucja_SHI.png Solucyja. Piękna rzecz Indrycho;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Do minigierki pojawiła się solucja... coś nowego. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Niestety nie pogram sobie, bo po dwukrotnym wcisnieciu klawisza Z (po pierwszym wszystko sie przemieszcza o pare pikseli w dol) otrzymuje nastepny blad: ERROR in action number 1 of Draw Event for object noc: Trying to use non-existing surface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 calkiem fajne... Indrycho, nie nazekaj na muzyczke, ja przez tydzien testowalem muminki ze stara muzyka - tzn remix tematu przewodniego z filmu animowanego... brrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Klimatyczne, ale uważam, że najbardziej przerażający był obraz dwukolorowej dziewuchy z loadingu. Bohaterka porusza się jak ślimak i jej animacja chodu wygląda jak czerwony kapturek chodzący po lesie. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Literówka w nazwie: SHI(T) Dwie wady: - za krótka - źle zbalansowany poziom trudności ...ale ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nom za krotkie jak napisal moj przedmowca ;] 4/5 bo na to zasluguje ta gra .. PS.Japanstache - wkurza mnie twoj avatar XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Czy to, że można wyjść poza pokój -3 to nie jest czasem bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ciii.. ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Okej, tylko na laptopie się krzaczyło. Przeszedłem. Trochę to... dziwne. Przydałoby się większe urozmaicenie w zakończeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zrób dwójkę ;< No, troszkę krótka, przydało by się wiecej poziomów lub dłuższe poziomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Gra fajna, jedynie to się dużo namyślałem nad poziomem -6 ale potem zobaczyłem, ze soulcja jest w temacie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 solucja tylko do -6 powinna być ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Japanstache, wogóle ten moment przejścia nie jest zauważalny w -6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nie ma to jak wyważenie trudności w grach Stasia ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 PS.Japanstache - wkurza mnie twoj avatar XD No co ty, mnie się podoba :jezor: Tak samo jak gierka. Daję jej 4/5, bo lubię "oldskul". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 W końcu coś porządnie zakręconego! :D 5/5 Natchnąłeś mnie, idę robić coś podobnego ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 No co ty, mnie się podoba :jezor: Tak samo jak gierka. Daję jej 4/5, bo lubię "oldskul". Podzielam, xD to reklama Mario Karta na konsole Nintendo DS, całkiem zabawna xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ale extra! Wygrałem całe! Fajne zakończenie ale szkoda ludzika. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ale kolejna gra w drodze;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi