Tymon Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Argh! Nie można pograć w najstarsze GTA? :] Dostępne, mało zajmuje... a tak to naściągacie tych gier i nie będzie się wam chciało w nie grać. Proponuje jakieś wormsy np. WP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 hah, pogram w RA z miłą checią ;] Mowcie tylko kiedy, gdzie co i jak ;-) [ 5129934 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Argh! Nie można pograć w najstarsze GTA? :] Dostępne, mało zajmuje... a tak to naściągacie tych gier i nie będzie się wam chciało w nie grać. Proponuje jakieś wormsy np. WP :D Nie można, mało broni, brzydsza grafika, brak policji na multiplayer, a co najwazniejsze czesto na windows xp gra prowadzi do rozsynchronizowania i nie da się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 QUOTE(Tymon @ 29.11.2005 - 7:58) Argh! Nie można pograć w najstarsze GTA? emot11.gif Dostępne, mało zajmuje... a tak to naściągacie tych gier i nie będzie się wam chciało w nie grać. Proponuje jakieś wormsy np. WP biggrin.gif Nie można, mało broni, brzydsza grafika, brak policji na multiplayer, a co najwazniejsze czesto na windows xp gra prowadzi do rozsynchronizowania i nie da się grać. A o które GTA wam chdzi, o najstarsze czyli GTA1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Sam juz sobie odpowiedziales. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 W weekend gramy w RA1 (no i kto ma, to RA2). Jakie dni wam pasują i jakie godziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A ja tylko powiem, że mam już kare zniesioną, hehe. W RA1 mogę grać w piątek, godzina 16:00 do 17:00. No i w weekend od 11:00 do 16:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 ja moge grac w ra2 od piontku, okolo 15 do niedzieli okolo 20 + przerwy nocne na sen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja mogę grać jak mam dostęp do PC :P Eee, ale pewnie już wiadomo że ze mną się trudno gra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja mogę grać kiedy chcecie, jestem chory (zapalenie oskrzeli) :P No i czy RA 2 bez dodatku wam pasuje do gry? Bo mam tylko taki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 A ja nie ide jutro do szkoły (jadom na wycieczke za 5zł haha a ja wdomu posiedze). Ja mam RA1 i RA2 rip. Uprzedzam w tą gre grałem raz i jestem cienias. To kto jutro w chacie będzie(rano najlepiej)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Anaconda. Lepiej zebys sciagnal dodatek, moze byc rip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Cobra, ja będe rano. Zgadamy się potem na GG:<Ciach> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Anaconda: ok ale w jakie RA bendziemy grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja bym pogral w te RA 1, tylko nie wiem dokladnie jak sie do was dolączyc przez te hamahi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Albo w RA albo w RA 2 bez dodatku... Jeśli masz jeszcze jakieś pytanie to na GG. (mój numer podany w ostatnim moim poście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ranmus, wyślij mi hasło. Pojawia się że masz skrzynke zapchaną. Do czego służy SILO? Jaka jest różnica pomiędzy Pilbox a Camo Pilbox, oprócz śnegu na dachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 SILO służy bodajże do przechowywania surowców na kasę. A Camo Pilbox od Pilbox różni się raczej tylko tym, że jest okamuflowany. Oczywiście nie jestem pewien bo w RA nie grałem od ok. pięciu miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Silosy to strata kasy, nie opłaca się ich budować, ponieważ rafinerie też magazynują trochę rudy, a lepiej jest wydawać fundusze na wojsko niż bezcelowo je gromadzić w silosach (i jeszcze być narażonym, że szpieg ci je ukradnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Pamięta ktoś może czy Tiberian Sun miał MP? Bo bym chętnie zagrał :] I jeszcze jedna propozycja, TZAR! :D W klasykę trzeba zagrać. Chętni? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 O ile dobrze pamiętam to miał :D. Tylko skąd go załatwić ? Bo ja bym z chęcią w niego pograł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A kto zagra ze mną w Original War? Edit: Ja mam gre Tzar Ciężar Korony PL Originał moge udostępnić przez hamach tylko powiedzcie jak? Warzy 196MB Edit: Po spakowaniu warzy 140MB. Chętnie pogram w tą gre. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A może urządzimy porządną sesje RPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Wiesz, pamiętam ostatnią (hehe) i nie najlepiej nam wyszło :D Nawet jak znajdziesz porządnego mistrza gry (nie mówie że Woock zły) to i tak sobie większość będzie jaja robić, a nie grać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 to w co masowo pogramy? Worcraft? Edit: A może w GTA3 ściągnie się MTA Multiplayer. I jeszcze byśmy zainstalowali TEGO moda żeby była lepsza grafa i wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mam taki problem http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=3...0ca1c0f18802ea2 zrobilem wszystko tak jak w tym poradniku, te same wersje hama, wylaczony fw, FULLRA i RED ALER XP (sa z patcher 3.03) i po wejdziu w Network widze drugiego gracza ale juz jego hosta nie Kwaśny gdzie lezy problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Przeczytałem twojego PM'a i nie pomogę, ponieważ już dawno tego nie testowaliśmy. To było 2 lata temu i pamiętam, że pomimo tego poradnika ciągle były problemy z niektórymi użytkownikami. Po prostu RA1 to bardzo stara gra zaprojektowana pod inne standardy. W końcu daliśmy sobie spokój z tą grą. Za dużo zachodu. Już lepiej zagrać w RA2. W linku z poradnikiem znalazłem coś takiego: http://strike-team.net/nuke/html/modules.p...icle&sid=84 Powinno pomóc, a jak nie, to pograjcie w inną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 link co podales jest zeby grac przez neta na serwerach Westa czy EA no nic pozostaje samemu probowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Już dawno nie ma serwerów dedykowanych do tej gry, po to jest narzędzie XWIS aby je zasymulować. Tylko, że to chyba jest solucja do edycji The First Decade, nie wiem czy działa z FullRa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja bym chętnie zagrał w Red Alert 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi