Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 14:27 < marmot_> * 14:27 < marmot_> sciagalem rick rolla 14:27 < marmot_> i mi blue screena * Marmot został zrickrollowany przez ducha ricka astleya Gra obecnie wizir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 No, teraz już działa. Shame on you Marmociszu! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ale teraz Webzir nadaje niestety. Zastąpił mnie, jak bluescreena mi wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Wygląda na to, że ta stacja będzie grała trochę dłużej ;) Proponuję przykleić temat :P . BTW. Teraz mi też wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 z tematu robi się bardziej chat niż konkretna gadanina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ale ja już mam w zanadrzu nowe rzeczy na moją audycję. Jak Marmot nadaje, to jest jazda obowiązkowa. Śpiewam, tańczę, didżejuję, pełen zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Wytrzymajcie, webzir webziruje do 15 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A moglibyście napisać tutaj kto w jakich godzinach zapodaje muzę? Czy wszystko idzie na spontana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak będzie strona, na razie kto pierwszy ten lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ale ja już mam w zanadrzu nowe rzeczy na moją audycję. Jak Marmot nadaje, to jest jazda obowiązkowa. Śpiewam, tańczę, didżejuję, pełen zestaw. Prasujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Wyłącz te szatany!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 O 15 Marmot wbija ze swoją audycją. Słuchanie OBOWIĄZKOWE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak zapuścisz jakieś reage to pogadamy . Natural Dread Killaz-Good Sensi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://globi.unix.net.pl/bruk/ - tymczasowa strona wykonana przez kamrata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 i jeszcze fajny i wogle adres - http://brukstacja.ocom.pl/ 'nietymczasowa' strona ruszy prawdopodobnie w następnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Słuchajcie teraz Marmot robi solówkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Kurki Marmota xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://www.uploader.pl/?d=6C6B41B31 kurki marmota i inne już do pobrania prosto z brukstacji! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 to juz brukstacje mozna nazwac oficjalnym gmclanowym radiem :D wczoraj mnie rozesmiala droga jaka odstraszaliscie te dzieci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie nie możemy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ta stacja z dniem jest coraz lepsza...rox. proponuje przylepić jako GMClanową stację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jako, że niestety nikt nie ma czasu prowadzić, to ja puszczam losowe nagrania z mojej biblioteki muzyki. Mimo to zachęcam do słuchania, bo to dobra muza jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Bagno - Czekamy ! A bynajmniej ja, bo brata nie ma w chacie =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mam lekkie doświadczenie w prowadzeniu stacji. Mogę pomóc, i puszczać troszkę mniej hardcorowe kawałki ale zawsze coś co się podoba ale może być i nawet trash metal xP a czas mam praktycznie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ojej, zostałem uwzględniony na pro stronie Brukstacji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Przydałby się na stronce mini-panel do wpisywania pozdrowień i takich tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Pozdrowienia są załatwiane przez #halp ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 hej gada ktos jeszcze na radiu? wytlumaczy ktos noobowi jak ja o co chodzi z tym irc i jak tam wo gole sie dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=14637 Klej proszę. Później wpisujesz /join #halp. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Zamówienia na głupie utwory proszę na kanale #halp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi