Marrac Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tak a gdzie podziękowania za kawałki Marakowi? :< Radio naprawdę się rozkręciło mamy wreszcie serwer, ludzi z mikrofonami. Jest świetna zabawa. Najbardziej śmiałem się z tekstów rodzeństwa Bagna :x Trzeba tylko zorganizować bardziej to radio i będzie git! >:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Łaski bez, po drugie to ja śpiewałem "szła dzieweczka" a potem Bagno dołączył. To, to nie my się kłóciliśmy tylko brat bagniaka z nim i jego siostra chyba + drugi brat i była boruta, ja siedziałem cicho i nie gadałem nic na Bagna. Słuchajcie, bo jest naprawdę fajnie i wesoło, śpiewamy, tańczymy balujemy, poruszamy tematy, puszczamy piosenki w tle i nie tylko, publiczność (lol, max było 20 osób dzięki mnie =D) rzuca pomysłami, prosi o piosenki i pozdrowienia. Życzę temu radiu jak najwięcej :) Mam nadzieję, że wkrótce wystartujemy trochę bardziej profesjonalnie :). Edit: A co do muzyki, to staraliśmy się z bagnem puszczać różne typy, bo wiadomo, że każdy woli co innego. Ale było fajnie. Dla kolesia o trzliterowym nicku, w środku z N zaśpiewaliśmy stolat z racji tego, że wczoraj (tzn dzisiaj przed 24 w nocu) miał urodziny, więc naprawdę zachęcam, mam nadzieję, że kiedyś znajdziemy jakiś inny program do komunikowania się między sobą, bo skype nawala i jak obaj śpiewamy to słychać tylko bagniaka, no cóż. To dopiero start, a ja mam nadzieję, że mnie wpłapiecie do swojej ekipy (dzisiaj grałem "dogrywskowo", bo prowadzącym od 22 był Bagno) Chętnie zawsze o 22:00 będę z Tobą nadawał :) Nie wiem czy mogę, widzę że nikogo nie ma więc nadaję całą noc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Tylko wiecie, jak będzie brat w domu to rozmowa może być trochę ograniczona, lub nie możliwa do wykonania. Więc w miarę moich możliwości postaram się aby go nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dobra, który będzie dobry i zrobi wypaśną stronkę? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Właśnie przesłuchałem czołówkę pokemonów. Boże. ed: pierwszy fanart, woo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Właśnie przesłuchałem czołówkę pokemonów. Boże. ed: pierwszy fanart, woo! Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dziekuje wszystkim komu sie podobała moja audycja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Uno: na zdrowie ;p staś: ihihi dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 W sumie, przyznam... Włączyłem ją i nie jest taka zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 W sumie, przyznam... Włączyłem ją i nie jest taka zła. A widzisz. ED: Fajnie że nadaje całą noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 brukstacja ucichua ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 winamp sie popsuł, ale już działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Na chwilę bo karmat coś spartolił, teraz już gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 uno, masz głos jak jakiś arab xP fuck the system ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 To radio jest świetne <3 . Oprócz tego, że co jakiś czas mi zrywa połączenie :P . EDIT: Zróbcie tam jakieś wiadomości ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak schodzi jakiś prowadzący i zastępuje go nowy, ew. przez przypadek wyłączy się program tak jest. Globas ma to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 może w swojej ironii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ej to nie fair.. :( Mi nie działa dźwięk w komputerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://unix.net.pl:8000/brukstacja.m3u - link do słuchania brukstacji uległ zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hm, nijak nie mogę się połączyć. Wcześniej, kiedy jeszcze był pierwszy adres, podłączyłem się bez problemu (ale zaraz wyłączyłem, bo jakiś syf leciał :>), a teraz nie mogę. Albo Brukstacja padła, albo mi się Winamp wali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hm, nijak nie mogę się połączyć. Wcześniej, kiedy jeszcze był pierwszy adres, podłączyłem się bez problemu (ale zaraz wyłączyłem, bo jakiś syf leciał :>), a teraz nie mogę. Albo Brukstacja padła, albo mi się Winamp wali. W winampie sie wali jak jest strumien nadawany w ogg - polecam foobara albo mplayera ;p Spróbój otworzyć goły strumień http://unix.net.pl:8000/brukstacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 To dużo tracisz, bo Marmot didżejuje, co oznacza dużo śpiewu w moim wykonaniu. Ekskluziw dla brukstacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 dajcie jakieś discopolo a nie ciągle tylko metal metal metal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 dajcie jakieś discopolo a nie ciągle tylko metal metal metal... Marmot - puść rickrolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Marmot zapuścisz AC/DC ???? EDIT: kocham was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 boys boys boys =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Otworzyłem foobarem, grało przez dosłownie 5 sekund, a potem: Unable to open item for playback (File Not Found (404)): "http://unix.net.pl:8000/brukstacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Marmot cos zwalił i sie rozłączył ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Max cholera to samo mam. Dokładnie się sypnęło jak zaczęło AC/DC lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://www.uploader.pl/?d=8B4F9DAB1 Tutaj specjalnie od Wizira nagrany Marmot i jego solówki jak ktoś nie słuchał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi