baca Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Szukam dokumentacji plików nagłówkowych c++ dev-c++, żeby mógł ją ściągnąć na dysk, choćby winapi, no i żeby działało pod viste bo ras miałem dok. winapi ale na viscie nie działa Ortografia. Warn Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a google próbowałeś? chodź z taką ortografią to wątpię, że znajdziesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wszyscy by tylko do google odsyłali a ja chcę konkretu! EDIT: Borek Przeciesz poprawiłem, jak się poprawi przed wystawieniem warna to nie powinno się liczyć!!! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jak się nie potrafi szukać albo jest się za leniwym to wychodzą takie tematy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Albo jak się nie ma dużo czasu, tak jak ja i ma się okazje spędzać parę godzin na Internecie na miesiąc bo na więcej nie stać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Borek Przeczesz poprawiłem Jeśli poprawiłeś na to to raczej powinieneś zainwestować czas w Firefoxa. Ale do rzeczy - Nie ma czegoś takiego jak dokumentacja wszystkich Headerów w Devie, to są konkretne biblioteki i do nich sie musisz w poszukiwaniach odnosić. Dla WinApi najlepsze są anglojęzyczne dokumentacje. O kompatybilności z Vistą musisz poczytać sam bo ja na Viste nic dotąd nie robiłem. temat przenoszę do innego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 A tak przy okazji to po jakim czasie cofacie warny bo praktycznie mam je za ortografie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Gdy zobaczymy poprawę, ale nie wcześniej niż miesiąc po ostatnim warnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No to będzie trzeba sprawić sobie jakiś słownik Polskigo i w końcu nauczyć się tego trudnego języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Aj tam, grunt ze jest latwiejszy niz gml to nie bedzie klopotu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wszyscy by tylko do google odsyłali a ja chcę konkretu! EDIT: Borek Przeciesz poprawiłem, jak się poprawi przed wystawieniem warna to nie powinno się liczyć!!! :angry: Takie mały OT :P : Jeśli napisałeś "ras", zamiast "raz", to naprawde nie należy Ci się warn xD żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Możesz jeszcze korzystać z tej strony: http://www.cplusplus.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Szukaj dokumentacji do biblioteki, a nie do języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Chodziło mi bardzie o tą podstronę... http://www.cplusplus.com/reference/ Opisana jest każda standardowa biblioteka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 To inaczej zadam pytanie, czy ktoś zna dokumentacje bibliotek kernel32.dll, user32.dll ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 lOl... Jest to część bibliotek do WinApi... http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms632587(VS.85).aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi