nikki Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Tytuł: Fryz 3 Gatunek: Platformówka ;) Opis: No więc Fryz dowiedział się że Friz go ściga. Przestraszył się, bo zawsze był słabszy od brata. Wyrusza we wspaniałą podróż w kosmos by się ukryć. Spotykamy między innymi jego ojca. Chodzi się strzałkami. A w ostatnim poziomie strzela się CTRL. Gra ma 6 poziomów. :thumbsup: Download: https://gmclan.org/up4044_4_Fryz3.html Rozmiar: 8676 KB Autorzy: Programowanie: Nikki Fabuła:Nikki Grafika: Net, Nikki Muzyka: Internet Screeny: https://gmclan.org/up4044_5_screen2.html https://gmclan.org/up4044_5_screen1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Przeciwnicy wogóle nie pasują graficznie do reszty gry;/ Parę urozmaiceń jest, jednak nie za dużo tego. Reszta wykonana poprawnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kombinacja f5, f6 i jakoś poszło:D TRAGICZNA grafika. Krótka. Plusik za wzruszające "Na pewno bardzo pomogłeś Fryzowi i będzie Ci on za to wdzięczny do końca życia. Dzięki tobie teraz jest szczęśliwy!" - nie no, prawdziwe męskie łzy. Poza tym rzemieślnicza robota. Wymęczone 3=/5 (ale gdyby mi taką muzykę jak podczas gry ciągle puszczali, zagryzłbym każdego w zasięgu wzroku) Z rewolucyjnym pozdrowieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Więc tak: 1.Beznadziejna grawitacja - 2.Nie zmieniona ikona i pasek ładowania - 3.Gra jednak wciąga na chwilę + 4.Za trudna(chociaż f5 i f6 tak jak wyżej napisał Japanstache działa) - 5.Dużo rodzai wrogów + Na zachęte 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 CO ZA CRAP! Wykrzyknąłem plując herbatą z 2 łyżek cukru na monitor. To zacznę,minusy: -grafika(wtf!?ludzik z mieczem w ogóle nie pasuje,dinozaur i grafiki bloków!!ohydne!!i jeszcze te "laski") -gameplay(nudy,nudy,nudy,nic innowacyjnego) -menu(WTFWTFWTF!!??play the game(po angielsku menu,a opis po polsku!?a logo?pewnie zrobiłeś efekt w spricie,jest nie ma jest nie ma...) -muzyka(__/\____/\____,.__________________________________________) -ogółem pała!ale dam ci 2 gwiazdki za staranie ;) I nie zniechęcaj się! sam robiłem kiedyś shity,a tu proszę , teraz robie nawet na 4 gwiazdki !(łął) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 a mi się podoba, ze widać ze się starał gościu :D nie dam 5/5 ale 3/5 P.S. A po co kurcze tego diablo dodales :D Harv się obraził i nic nie pisze, a by było śmiesznie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Fryz 3 - hmmm. Gra polegająca na sterowaniu głupią głową z jeszcze bardziej idiotyczną fryzurą, zbieraniu orbów, omijaniu przeciwników (stworzonych z gifów), zaliczaniu panienek (oczywiście również z gifów) i dotykaniu dziwnych kształtów. W każdym levelu przygrywa cholerna muzyczka, przy której mam ochotę zniszczyć mój monitor. Grałem w 4 poziomy - gdybym grał dalej, musiałbym tłumaczyć się przed starym, czemu ten biedny ekran leży pod stołem. Na krytykę zasługuje poziom z NASA - czy naprawdę są tam jacyś DJ-e, goście wychodzący z kiblów, supah roboty i latające nerdy przy komputerach? Jeszcze więcej absurdów jest dalej - główny heros podróżuje w kosmosie... bez tlenu. Idę przejrzeć książkę od biologii. Miałem trójkę i za ch... nie wiedziałem, że na naszej planecie są jakieś istoty posiadające tylko głowy i które potrafią ODDYCHAĆ W PRÓZNI. Trójeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jeśli o biologie chodzi to nikt nie może oddychac w próżni ponieweż tam nie ma nic nawet nie ma CO2 :jezor: :jezor: A jeśli o gre chodzi to lepsza była dwójka a te zbieranie lasek to jest bez sensu a potworki chodzom w ścianie. 3/5 za chenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 lol kosmitak, a co ma biologia do prozni O.o, do tego po twojej ortografii, wydaje mi sie ze masz okolo 8 lat wytlumacz po polsku co to CO2, a uwierze ze masz okoo 10 i tak ciebie nie zrozumialem -.- won do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Gierka nieszczególnie przypadła mi do gustu. Grafika średnia, niepasujący przeciwnicy no i dźwięk... Ale co tam, dam 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Po tej grze mam ochotę po prostu dać sobie w żyły, szczególnie że to już trzecia część która i tak wygląda tragicznie. Powinnaś dać ładniejsze panie do zaliczenia. Jak wszyscy to wszyscy: 3/5 @Kosmitak: Skoro ten kloc chodzi i skacze a zwłaszcza tak wysoko chodź nie ma nóg, to czemu nie miałby oddychać w kosmosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 PoxiPol C-atom wengla O2-dwa atomy tleny CO2-pierwiastek dwutlęku węgla :jezor: :jezor: :jezor: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 pierwiastek dwutlęku węgla failed To związek chemiczny... Pierwiastek to np. C - węgiel lub O - tlen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Gra taka sobie. Jedno zmaszczone, drugie nawet fajne zrobione... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Co tu twoim zdaniem jest fajnie zrobione? Bo dla mnie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Gra zasługuje na 2.5/5 Muzyka w grze może i nie jest taka zła, ale w menu........Grafika jak wspominali wcześniej nie za bardzo do siebie pasuje (zwłaszcza jeśli chodzi o niektórych przeciwników). Na tego ostatecznego bossa to mogłeś się też wysilić. Ogólnie można się przy niej odprężyć jeśli komuś nie przeszkadza muzyka, więc dam to 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Troche za przeproszeniem mowiac glupie , ale ujdzie za pomysl , """ starania """ dam ci 2/5 ;] :twisted: <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Takie se ,niezbyt grywalne .Trochę za często spadałem .Weź zrób w ogóle całą grafikę samodzielnie .Fabuła denna . 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi