Ballard Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 W najnowszym wydaniu CDA w dziale z grami freeware umieszczona została notka (artykułem bym tego nie nazwał -.-') na temat wytworu Buziola "Mr.Muszel xD Buziolowi gratulujemy xD cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Szczerze mówiąc to nic ciekawego nie podałeś. Normalka. Dla Buziola, to tyle co nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Mr Muszel? Ja tam tylko Bod Bloba widziałem... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A wcześniej był jego Mario Forever.... dla mnie również żadna nowość że gra Buziola jest reklamowana w CDA w dziale freeware :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Sądzę, że o Buziolu to piszą dużo więcej. Krótkie notki to dla niego pryszcz. Pewnie w gazetach to jest tak popularny jak niejaki Aionel, twórca paru przydatnych programów i dość ciekawych gierek, który daje na swoją stronę aionel.net artykuły o jego programach. Sądzę, że Buziol gdyby zbierał też, to mógłby się pochwalić podobną kolekcją ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Hmmm... No, na pewno wzmianki o produkcjach Buziola są w Internecie i pismach komputerowych. Widziałem na kilku stronach zagranicznych Mario Forever albo któregoś Muszla. Tak na marginesie, to Aionel fajne programy zrobił. Jego gry są "średnie" (: Edit1: Co do tytułu tematu, to Buziol JUŻ zrobił karierę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Zrobił - i to dawno temu ;p . Największą karierę zrobił po wydaniu Mario Forever i przy wcześniejszych grach też, ale najbardziej przy marianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kiedyś czytałem na stronie Aionel'a, że pewna firma proponowała mu komercyjne rozpowszechnianie jego programu (nie pamiętam nazwy, jest to chyba program do E-Mail). Aionel się nie zgodził, ponieważ musiałby usunąć ten program z działu download. Może ten tekst jest jeszcze na jego stronie, pozniej oblookam i dam Edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 fino25: To nic nadzwyczajnego, gdybym ja Ci napisał jakie Buziol miał ostatnio oferty i jakim osobom publicznym odmawiał, to byś spadł z krzesła... ale nie powiem, bo to jego sprawy. Koniec dyskusji, zamykam temat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi