Harv Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ostatnio zacząłem knocić grafikę Chciałbym się podzielić jakimikolwiek umiejętnościami oraz wolnym czasem. Tworzę grafiki 2d (platformowe), izometryczne. Szablon zamównienia: [b]Co:[/b] np. platforma kosmiczna [b]Rzut:[/b] np. platformowy [b]Rozmiar:[/b] np. 256x256 [b]Materiały:[/b] tu dajecie TEKSTURY (lub kolory) z których mam stworzyć to coś (tekstury muszą mieć wielkość taką samą jak wcześniej wybrany rozmiar!) Na zamówienia bez szablonu nie odpowiadam! Nie tworzę ludzi. Choć czasem mi wychodzą, jednak, wolę nie ;p Pozdrawiam. I jeszcze jedno: creditsy nie wymagane, choć nie uważam, że nie chciałbym ;p Prace dotychczas zrobione dla kogoś: Misiek999: https://gmclan.org/uploader/3751/platform999.gif https://gmclan.org/uploader/3751/platform999_2.gif https://gmclan.org/uploader/3751/platform999_3.gif Moe: https://gmclan.org/uploader/3751/pralka.png https://gmclan.org/uploader/3751/kuchenka.png https://gmclan.org/uploader/3751/wardrobe.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a top down nie da rady przypadkiem? bo mi sprzet labolatoryjny jak i maszyny labolatoryjne sa potrzebne i to duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Hm. W sumie to da się. Jeszcze nie próbowałem. Ale mogę spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 pokaż co już zrobiłeś w tym programie ;p lololol ten world creator to jest chyba coś jak gm tylko taki graficzny =o własnie zasysam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Co: Komputer labolatoryjny, przynajmniej 3 roznego wygladu Rzut: top-down Rozmiar: 256x256, ewentualnie Materiały: tekstur nie znajde, ale kolor blachy, w sumie na pewno wiesz jak to wyglada. takie komputery jak w half-life w labolatorium byly. Da rade zrobic? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Psichix: spróbuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Co: Wietnamski żołnierz Rzut: top-down Rozmiar: 50x50 Materiały: teksur nie daje ale żeby był zółty mundur i miał zielony chełm w moro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Up: Nie tworzę ludzi. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Na zamówienia bez szablonu nie odpowiadam! Nie tworzę ludzi. Co: Wietnamski żołnierz uhym... e: byłeś szybszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No to Co: Palma Rzut: top-down Rozmiar: 300x300 Materiały: COŚ w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Psichix: na wieczór powinien być jeden. Golden-Maciej: dzisiaj wieczorem, albo parę godzin. E: nie wychodzi mi ta palma ;p Dlatego nie pisałem o Top-Down. Psi: będzie wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 To kiedy bedzie ta palma ;)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 E: nie wychodzi mi ta palma ;p Dlatego nie pisałem o Top-Down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 UP@ napisz na gg:9273194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jeśli możesz :P Co: kamienna platforma ( zwyczajna + taka z "zakończeniem", aby można było budować z segmentów dłuższe platformy ) Rzut: platformowy Rozmiar: 24x24 Materiały: Wszelkiej maści odcienie szarości, ale żeby nie były zbytnio zbliżone do czarnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Miśku, zaraz wrzucę. Chyba Ci się spodoba :) Proszę: https://gmclan.org/uploader/3751/platform999.gif Jak coś nie gra, pisz. Wszystko powinno się łączyć :) PsichiX: sorry że nie ma Twojego laboratoryjnego komputerka, popsułem obrazek, robię od początku. Ale wiedz, że będzie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 dzięki są fajne, pasują do reszty :) jbc. to się odezwę kiedyś ( napewno nie w najbliższym czasie ) po inne platformy :P ofc kredki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Co: kuchenka, stolik, szafa, pralka, komputer, kanapa, łóżko i to wszystko :) Rzut: Top - Down, izometria Rozmiar: 56x53, 111x82, 69x36, 47x42, 53x48, 125x44, 103x68 Materiały: Kolory możesz dobrać jakie chcesz :) Duże zamówienie :) Z góry dziękuję i pozdrawiam, Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Rozumiem, że mają być i w izometrii, i w top-down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Tak! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Zabieram się, będzie za jakiś czas. https://gmclan.org/uploader/3751/wardrobe.png - coś tego typu? (kolory sobie dobierzesz, rozmiar zmienisz :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 A ja mam pytanie... - czy w tym temacie rysuje tylko jedna osoba, czy też mogę się dołączyć jak będę miał wolny czas :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Rysuje jedna osoba :P Załóż własny temat, albo chcesz, możesz rysować ze mną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dzięki! Czekam tylko na resztę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Zostały: stolik, komputer, kanapa, łóżko (Kolory: dobór oczywiście) Może troszkę większe, co? I pytanie: czy komputer ma być na biurku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To kiedy bedzie ta palma ;)?? Golden-Maciej, czy mógłbyś usunąć moje roślinki ( z Almory ) ze swojej sygnatury? W dodatku użyłeś je w swoim logo <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak robisz grafiki generatorem, to nie podawaj jego nazwy w opisie tematu, bo strzelasz sobie w stopę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Golden-Maciej, czy mógłbyś usunąć moje roślinki ( z Almory ) ze swojej sygnatury? W dodatku użyłeś je w swoim logo <_< Mojego żołdaka też zawalił do sygny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuba Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Co: rower + gość na nim (super, gdybyś zrobił od razu klatki animacji pedałowania i podskoku :D) Rzut: platformowy/"od boku", jak w "materiale" : p Rozmiar: 128x92 (sam rower + do tego gość) Materiały: http://kkuba.pl/u/files/zusl.jpg Da radę? ; ) Info w grze oczywiście będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi