Bedziom Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Trochę powolna ta strona bedziom :P. Ale moim zdaniem ładnie wygląda Postawiona na Blogspocie, nie mam zbytnio jak tego zoptymalizować. :( A czytaliście dalej? Jeśli tak, to jak Wam się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 http://78.8.9.23/slawek/.hunters/giveaways.html Strona jest w robocie, ale chciałbym wiedzieć jak ją oceniacie :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 z wyglądu leży kompletnie, gdybym nie wiedział że to link od ciebie pomyślałbym że otworzyła mi się jakaś strona naciągająca ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 W założeniach strona ma być prosta, ale też nie tandetnie prosta. Myślę nad tłem (monokolorowe raczej, ale nie wiem jakie pasuje) - może ktoś wie? :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 N94Games Jakby ktoś jeszcze nie polubił :oooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 N94Games Jakby ktoś jeszcze nie polubił :oooo Lol, mój kolega cię polubił, how is that possible :| Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zaraz wystalkuję po nim ferviego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 http://sakuradroid.org/ Chyba tyle na dzień dzisiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Powiedz mi człowieku co to jest ? Strona jakiegoś romu na androida ? Muszę się sam domyślać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Powiedz mi człowieku co to jest ? Strona jakiegoś romu na androida ? Muszę się sam domyślać ? Dokładnie. Staramy się buildować i patchować aftermarketowe ROM'y na urządzeniach bez wsparcia ze strony koncernów takich jak Szajsung. Jak na daną chwilę mamy wyłącznie port CM10 na wszystkie odmiany Samsung'a Galaxy Ace II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No nareszcie, zakońńczyłem prace nad moją stronką EroMemy.pl (uwaga dostęp tylko +18 ). Można powiedzieć że prowadzę ją mocniej od około miesiąca i zauważyłem że na tej tematyce stronki mozna łatwo i szybko zarobić. W miesiąc bez żadnych płatnych form reklamowania serwisu jest srednio 500-800 uv dzien :) tulmy hajs puki można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 superfajne memy, "piękna brunetka", nie powiem, znany meme na całym necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Coś ci się stronka sypie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frota Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zapraszam na mój blog, na którym można znaleźć różne artykuły o tematyce gitarowej, budowaniu własnych efektów gitarowych, domowym studio nagrań i o muzyce. BLOG PANA FROTY :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 http://radziszewskiemanowce.jimdo.com/ dawne gimbusiarskie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Memy24.pl - takie tam na szybko robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 marne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 marne :) Odrazu marne, ja nazwałbym niedopracowane, stronę robię z 2-3tyg ucząc się php, html, js, css, konfiguracji vps itp. Można tak powiedzieć, że jest to odpoczynek od normalnej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Memy24.pl - takie tam na szybko robione. Zmieniłbym górny pasek i oddał mi, bo jestem fajniejszy i mógłbym to prowadzić :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Odrazu marne, ja nazwałbym niedopracowane, stronę robię z 2-3tyg ucząc się php, html, js, css, konfiguracji vps itp. Można tak powiedzieć, że jest to odpoczynek od normalnej pracy :D nah, nawet jak dopracujesz to nadal będzie to słaba wtórna stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 nah, nawet jak dopracujesz to nadal będzie to słaba wtórna stronka W dzisiejszych czasach ciężko zrobić coś oryginalnego. Wiem, że takich stron są setki ale co z tego będę miał własną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 szczególnie jak się nie próbuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 szczególnie jak się nie próbuje ;) Tylko dlaczego miałem próbować jak chciałem zrobić stronę ala demotywatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 http://wqrwieni.net Moja strona, na której można pohejtować, skomentować i się wyżyć :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 endure.com.pl Strona agencji w której pracuję. W portfolio jest na razie jeden projekt przy którym pracowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 endure.com.pl Strona agencji w której pracuję. W portfolio jest na razie jeden projekt przy którym pracowałem. O patrz, nie Warszawka... A to ciekawe. :) Zlecenia wyrzucacie na zewnątrz, czy robicie wszystko in-house? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 In-da-house, od kontaktu z klientem poprzez design, wykonanie, kończąc na kursie obsługi systemu. Niedługo, jak zakończymy aktualne projekty, będę tworzył apkę Facebookową. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 polskie delikatesy marchewka <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Strona jednego z naszych klientów przez zmianą: http://napieszo.pl/Czysty.html :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 BlackCo.de Moje. Wiem, mało treści póki co :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi