Paulie Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tytuł: Strzelajonca formułka Gatunek: wie wasz zakichany interes Opis: jedziesz formułkom i stżelasz Download: speedyshare.com/257353567.html Rozmiar pliku: mały Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: ja Screeny: nie umiem robić skrenuw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 poprosze o pluton egzekucyjny dla tego pana, cala gra to przykladowa gra "1945" gdzie zamiast samolotu lecimu szczelajacom formulkom, nad szara woda bo to drugi i jedyny sprite ktory zostal zmieniony... a wpisanie sobie oceny 5 to juz tylko malutki nic nie znaczacy detalik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 1. A screeny gdzie? ( https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13723 ) 2. Popraw ortografię Btw. Nie ściągam, bo to pewnie jakiś "pseudo virus" jest... @UP: Dzięki, tym bardziej nie sprawdzę =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Wiele rzeczy potrafię zrozumieć - z przykładów korzystają praktycznie wszyscy - ale to już przesada, nawet nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jeju, na gmclanie robi się skup złomu, dawno nie widziałem porządnej, nieprzerobionej produkcji 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Przepraszam bardzo, ale czy wy w tym nie widzicie czystego przelewającego się chamstwa w gmc?? Pewnie koleś dostał banana czy coś i próbuje się mścić :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ludzie widzicie, co on ma napisane w "skad"? wedlog mnie to powinien byc warn, ale zauwazylem ze admini zablokowali roporty na noobow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Tytuł: Strzelajonca formułka Gatunek: wie wasz zakichany interes Opis: jedziesz formułkom i stżelasz Download: adres z plikiem gry Rozmiar pliku: mały Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: ja Screeny: nie umiem robić skrenuw BAN. Jeżeli nawet nie jest to prowokacja, to nie mam zamiaru sprzątać po koledzę codziennych, źle napisanych postów i tematów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Jak chcesz już przerabiac przykład to chociasz przerób całom grafike albo przynajmniej okno ładowania i ikone. Nawet tego też nie oceniam bo to nie ma sensu gdybym miał oceniac przykład którego przerobiłeś to bym dał 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi