Markuz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Witam Serdecznie, Wykonam stronę internetową waszych projektów/gier, oto rodzaje stron: - Zwykła Html , szablon - Na Silniku Extreme-Fusion lub Php-Fusion - Php By Przemo (Forum) Stworzę dodatkowo: - Modyfikacje Ef i Php-F - Proste Wtyczki - Themy(style) pod Extreme-Fusion lub Php-Fusion - Proste Layle - Potnę Layle i zakoduję na szablon html lub też Them Wszelakie zamówienia przyjmuję pod nr. GG: 9342837 lub też pod e-mailem: marekbielecki93@gmail.com http://markuz.tgcenter.pl/ - Portfilo Pozdrawiam Markuz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Prosta zasada: pokaż portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Portfilo jeszcze nie mam ale robię :P Oto mój ostatni layl ale go robiłem w dość krótkim czasie: Po zakodowaniu (co już robię) bd wyglądał o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nawet nawet ;) Widać że pojęcie o kolorach masz. Zrobić layout gdzie kolory sie nie gryzą to teraz rzadkość wśród młodych twórców stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Layout jest słaby, po prostu nieciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 bo pusty? przecież to szkielet i to początkowy. Tymciu, może trochę wyobraźni? Ja widząc początki widzę jak to może wyglądać później. Nie bądź zbyt surowy, przecież nikt nie jest tak dobry jak Ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ja jestem lepszy. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 bo pusty? przecież to szkielet i to początkowy. Tymciu, może trochę wyobraźni? Ja widząc początki widzę jak to może wyglądać później. Nie bądź zbyt surowy, przecież nikt nie jest tak dobry jak Ty :POceniałem oprawę graficzną, skoro nie ma zawartości to jej nie oceniam. Po za tym napisał, że jest skończony więc o jakiej przyszłości mówimy? Dodatkowo gdybym tak oceniał co mogło by być, to mógłbym dojść że to wygląda tak. Więc oceniajmy stan rzeczywisty. Jak coś zmieni to wtedy też ocenię i nawet porównam z tym co było. I Ty to napisałeś, nie ja. =) I już nie bądź taki pobłażliwy. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Oto następny layout, tego zakoduję bo tamtego mi się nie chce : PS.jak ktoś chce to mogę i tamtego heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Spoko, przynejmniej wiem do kogo sie zglosic gdy bede startowal ze stronka miniRPG ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A mi się nie podoba. Ale za wcześnie, aby oceniać. Pokaż nam to w wersji *.html, to pogadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Za bardzo kwadratowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ładny :) mi się podoba,może do ciebie napiszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Za bardzo kwadratowy. A gmclan czy gnysek.hmt to okragle sa? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Nikt nie mówił, że GMclan jest ładny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Nikt nie mówił, że GMclan jest ładny. Hehe, no to pierwsza rzecz z jaka sie publicznie z Toba Tymciu zgadzam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Heh. GM clan nie jest taki zły :P A co do kwadratów Gnysek, to jak ktoś sobie zarzyczy aby nie był aż taki kwadratowy to zrobię mu bardziej "okrągły" heh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Menu jest zdecydowanie za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A gmclan czy gnysek.hmt to okragle sa? ;p No pewnie, że GMC jest okrągłe: http://img225.imageshack.us/img225/7453/gmcroundedac7.jpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mogłoby takie unowocześnienie wyglądu strony być, fajniej by wyglądała ;o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 To tylko dodane na szybko w FireBugu właściwości -moz-border-radius do CSS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To dodaj to do oryginalnego stylu CSS :) Naprawdę to wygląda dużo lepiej, niż kwadratowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ok, ale piszesz mi obsługę tego bajeru pod IE i uaktualniasz tą przeglądarkę na każdym komputerze na świecie. Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Poza Firefoxami nikt by tego nie widział, wiec niestety nie możemy tego wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A co to za problem po prostu dać lewą i prawą część nagłówka jako obrazek? Żadny. No chyba, że szanowna administracja nie ma czasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A co to za problem po prostu dać lewą i prawą część nagłówka jako obrazek? Żadny. No chyba, że szanowna administracja nie ma czasu :P Jeżeli zrobisz to w jednym DIVie ze zmienną szerokością - nie ma sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Najpierw pokaż te swoje projekty w html ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Portfilo: http://markuz.tgcenter.pl/ Heh wkońcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ty, ale pisze się webdesign a nie webdesing :P Jeden z bannerów mówi: Tanio, Szybko, Pięknie. W pięknie wątpię jeżeli szybko, a jeżeli szybko, ew. pięknie to i nie tanio. No i te twoje layouty trochę nie tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 heh no wiem ale szybko pisałem bardzo, layouty mi też się nie podobają szczerze mówiąc... No ale jak bd miał czas to je zamienie na jakieś lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi