Gość Mazo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ElO! Szukam kogoś w miare szybkim netem i publicznym ip. Potrzebne by tez bylo by ten ktos był w stanie chociażby 5 godzin dziennie mieć włączony komp a najlepiej jak np. od godz 9:00 do 22:00. Planuję zrobić grę na silnku Eclipse Evolution 2.7 lub 1.0 (chyba jednak 1.0). Gra będzie w miare ciekawa. Zamierzam ją opublikowac we wszystkich katalogach, stronach z grami mmorpg i zrobić oficialną stronę gry. No ale oczywiscie problem w tym ze nie mam serwera, dlatego szukam kogos kto mógłby zrobic ze mną na spółe tą grę - ja robie grę, on robi serwer. A tak przy okazji: ktoś moze slyszal o gotowych mapach do tego silnika :D ? ||Z Góry Thx||' oczywiscie w najgorszym wypadku juz moze byc ktos kto ma 24/7 i przez hamachi.. wtedy by trzeba zrobic instalator ktory ma w sobie gre (clienta) i hamachi.. i wgle zeby gre odpalic to trzeba zainstalowac jakeis libary files ktore tez mozna by umiesciic w instalatorze.. wtedy instalator mialby z 30MB i go jeszcze wrzucic do archiwum to by bylo moze z 15MB.. a po rozpakowaniu i instalacji ponad 200mb niestety, bo w cliencie jest ponad 10000 plikow bmp ; D ( DO ADMINÓW: mógłbym prosic o przeniesienie tematu do kategorii "zapowiedzi" ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Triple post. A co do tematu to skąd mam wiedzieć że skończysz tą grę. Z tego co tu napisałeś wynika że nawet nie zacząłeś jej pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Nie możesz po prostu kupić serwer? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Wstawiam ci tylko jednego warna za triple post. Mogłem 2 (za triple post i za brak szablonu), doceń to. Przenoszę do Valhalli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jak bedzie serwer to gre skoncze. a serwera kupic nie moge, bo nie jestem w stanie. (nie mam konta w banku i pieniędzy ;]) I kurde co wy tacy ostrzy pierwszy raz na tym forum jestem nie wiedziałem ze nie mozna tych triple post. z reszta "Jaklub" co ci to przeszkadza? żre cie to w oczy ze są trzy posty krótkie a nie jeden długi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jak bedzie serwer to gre skoncze. a serwera kupic nie moge, bo nie jestem w stanie. (nie mam konta w banku i pieniędzy ;]) I kurde co wy tacy ostrzy pierwszy raz na tym forum jestem nie wiedziałem ze nie mozna tych triple post. z reszta "Jaklub" co ci to przeszkadza? żre cie to w oczy ze są trzy posty krótkie a nie jeden długi? A może poczytasz regulamin forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jak bedzie serwer to gre skoncze. a serwera kupic nie moge, bo nie jestem w stanie. (nie mam konta w banku i pieniędzy ;]) I kurde co wy tacy ostrzy pierwszy raz na tym forum jestem nie wiedziałem ze nie mozna tych triple post. z reszta "Jaklub" co ci to przeszkadza? żre cie to w oczy ze są trzy posty krótkie a nie jeden długi? A po co w ogóle jakieś zasady? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ElO! Szukam kogoś w miare szybkim netem i publicznym ip. Potrzebne by tez bylo by ten ktos był w stanie chociażby 5 godzin dziennie mieć włączony komp a najlepiej jak np. od godz 9:00 do 22:00. Nie, nie będziemy stwiać serwerów w Twojej grzej. Skoro zdecydowałeś się na tworzenie gry online, to powinieneś zadbać też o serwer ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 żre cie to w oczy ze są trzy posty krótkie a nie jeden długi? Tak trudno poczytać regulamin? Wątpie żeby jakiekolwiek forum akceptowało tripleposty. Przeczytanie regulaminu nie wypala oczu a dzięki temu uchronisz się od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 A po co w ogóle jakieś zasady? :* tak, wprowadźmy anarchoprymitywizm na gmclanie ;p Odnośnie tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 O_o wiedziałem ze w pip postów będzie o tym zebym poczytal regulamin ale to juz jest w pip razy dwa.. dobra dzięki za pomoc <_< [Temat Do Zamknięcia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Tak trudno poczytać regulamin? Wątpie żeby jakiekolwiek forum akceptowało tripleposty. Przeczytanie regulaminu nie wypala oczu a dzięki temu uchronisz się od bana. EDIT: sorry za double, coś mi się 2 razy klikło :\ Genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Nikt nie będzie marnował prądu i internetu na darmo. Przecież to też są wydatki. Albo postawisz sobie sam serwer albo kupujesz serwer. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Nie strzelaj fochów jak mała dziewczynka i poczytaj regulamin. Do tego obejrzyj sobie stronę z tematem, na dole masz Opcje Moderowania. Zamknij sobie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Jak gra wyjdzie i będzie dobra, to sponsor na serwer sam się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A jak jeszcze nie zacząłęś robić grę to po co szukasz serwera? wpisz ip 127.0.0.1 i rób, potem jak będziesz chciał dojść do TSP to wgram na swój Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 to najwyzej jak zrobie cos ciekawego to podam link i kto chce to zobaczy juz problem rozwiazany ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi