Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Listopada 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować grę na którą wpadłem na Oficjalnym Forum, a mianowicie Park Racer: http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=167613 Myslę, że kazdy powinien przetestować tę grę, bo chociaż nie jest to niewiadomo co, to jest to świetny przykład na to czego można nauczyć się korzystając z Game Makera. Osobiście oceniam tę grę na 9/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Zwykła ścigałka w 3D, zrobiona w game makerze... nic nowego. Tzn. prócz niezłej (choć momentami niemiłej) pracy kamery oraz bardzo ładnych jak na GMa modeli 3D gra jest zasadniczo prosta do wykonania. Kolizje nie są najwyższych lotów, przydał by się hamulec ręczny, nieco dłuższe trasy, jakieś bonusy itp., żeby zachęcić gracza do gry. 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Troche w to grałem i: a) na easy od razu wyprzedziłem wszystkich graczy i bez przeszkód dojechałem do końca (w przeciwników zatrzymało się na zakręcie) B) na medium zostałem na szarym końcu i po przejechaniu wszystkich okrążeń +1 nic się nie stało :] Gra ma wiele dziwnych błedów ale 4-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Jak na możliwości GMa to nieźle... ale wieje nudą -.- Ładnie ale nudno. 3/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Przyznam się że jako pierwszy z was o tej grze wiedziałem(niedowiartków proszę zapytać o to Tymona). Osobiście uważam że nie ma tu nic ciekawego ze wględu na grywalnośc bo gra jest rzeczywiście nudna. Ale ciekawi mnie jak on zrobił modele importowane z programu zachowując bardzo dużą szybkość. I za to ten gość jest chwalony na oficjalnym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Przyznam się że jako pierwszy z was o tej grze wiedziałem(niedowiartków proszę zapytać o to Tymona). A ja Ci sie przyznam, ze widzialem ja wczesniej od Ciebie. I co Ty na to? A gra jak to ktos na napisal na forum GM.nl fizyką przypomina mario kart, a nie F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Quetzacotl: Spokojnie, wypowiedź bigsharka natchnęła mnie do przyznania mu specjalnej rangi. :D (i poprawienia w paru miejscach jego sygnatury za zabawę w Dimitra Samozwańca). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi