TeoTN Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Wstawiam przykład widżetów: Link Coś jak obiekty w google desktop Co prawda jest nieco niedopracowany oraz nie dodałem możliwości przesuwania ikon w bok (z jednoczesną ich zmianą w okienko) to jednak jest dość sprawny :D PS Przykład został oparty na przykładzie Tymona (darg & drop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Trochę szarpią się te ikony przy przesuwaniu;/ Kod w sumie przejrzysty, choć nie zbyt wiele opcji do zastosowania tego przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Hm, ciekawy przykład, lecz mi się nie przyda. Ponadto oparty na innym przykładzie?.. cóż. PS: I tak cię pozwę za to... ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 brak płynności, nie do końca działa tak jak powinno. no i kod. nie podpada mi do gustu. Mogłeś zastosować inne rozwiązanie jak narazie 3. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Oparte na banalnym przykładzie, którego nie chciało mi się pisać - co nie znaczy, że nie umiem: na starym kompie mam taki sam przykład, własnego autorstwa ;P Zaś co do płynności: GM nie służy do tego typu rzeczy, prawda?? I tak się dziwię, że udało mi się coś takiego osiągnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 k* jak nie służy to po co piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Lol, jakie gówno :P Te klocki (czy jak to nazwać) zacinają się na sobie, wszystko jest niepłynne, i w dodatku oparte o przykładzie. Gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Piszę, bo może ktoś sobie zechce ulepszyć i wykorzystać. Poza tym nie znane są granice zastosowania GMa. @up: Jak mówiłem 'przeciągnij i upuść' to dla mnie banał i nie chciało mi się po prostu pisać tego, jak miałem pod ręką gotowca. Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi