bartas Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Chciałem zobaczyć jak na moim kompie działa Crysis. Zainstalowałem cieło jak cholera więc wywaliłem. Okazało się że nadal mam directx 10 a żeby FarCry mi dobrze działał potrzebny mi directx 9.0c :/ Mam viste od początku był zainstalowany directx 9.0c. Jest jakiś sposob żeby przywrócić 9.0c? EDIT: Szukałem w google jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Może ściągnij znowu DirectX 9.0c i zainstaluj? Załamujecie mnie. ROAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Lol mi Crysis na Athlonie 2500+ XP 1,84GHz 512RAM Radeon 9550 128mb sie nie ciął żalll... A ty Viste masz i ci Crysis nie chodzi? Żall! Crysis lepiej chodzi na dx10... Jak masz tak słaby komp to Viste wywal... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 crack: masz załośnie słabego kompa żalll... żall! Jak masz taki słaby komp to XP wywal... <_< bartas: jakiego masz kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 crack: masz załośnie słabego kompa żalll... żall! Jak masz taki słaby komp to XP wywal... <_< bartas: jakiego masz kompa? Intel pentium dual-core inside 1.86 ghz 2 GB RAM grafika Intel Mobile 965 express chipset family 128 MB dysk 160 gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 a może poprostu windows zwiechy Ci łapie? Wystarczy zapchany system/ rejestr, i to wystarczy, by gierka się cięła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 na takim sprzecie powinien działac dobrze. przeinstaluj system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ale działa dobrze tylko że tekstury są niebieskie. Poszukałem w google kazali zainstalować nowe stery więc zainstalowałem i działało. Potem ściągnąłem crysisa demo razem z directx 10, no i w farcry znowu tekstury są niebieskie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ale przecież Vista ma od razu DX 10, więc ftw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ale przecież Vista ma od razu DX 10, więc ftw? o.O Ja od nowości miałem 9.0c :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja mam viste i od nowości mam DX10 x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja jak miałem viste to tez miałem dx10. lol, nie mogłes miec 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No przecież patrzyłem w dxdiag i było directx 9.0c o.O Gdybym wiedział że to niezbyt normalne to bym screena zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Człowieku, ja to się w ogóle dziwię, że na twoim sprzęcie w ogóle udało się odpalić crysisa. Przecież intel gma 950 to karta grafiki kompletnie nienadająca się do gier, na niej możesz tylko posurfować w necie, pooglądać filmy i grać w jakieś biedy sprzed lat... Na niej w nic nowego nie pograsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Człowieku, ja to się w ogóle dziwię, że na twoim sprzęcie w ogóle udało się odpalić kartę graficzną. Przecież intel gma 950 to karta grafiki kompletnie nienadająca się do gier, na niej możesz tylko posurfować w necie, pooglądać filmy i grać w jakieś biedy sprzed lat... Na niej w nic nowego nie pograsz. Czy ja wiem, UT3 na niskich detalach śmiga może nie tak dobrze jak UT2004 ale da się pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Właśnie - na niskich. Grafika w UT3 na rozdzielczości 640x480 jest bynajmniej śmieszna. Karty graficzne nie są drogie ! Ale nowsze chyba już nowszej karty głównej wymagają. Jak masz starą obudowę to i nowa karta nie będzie pasowała. Wniosek: Kup Se Nowego Kompa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ale nowsze chyba już nowszej karty głównej wymagają. Jak masz starą obudowę to i nowa karta nie będzie pasowała. Wniosek: Kup Se Nowego Kompa ! Człowieku, pierdoły gadasz jak nie wiem ;x . Przecież Intel GMA to karta wbudowana w płytę główną. Mając ją, ma się również w dalszym ciągu sloty PCI-E lub AGP w zależności kiedy płyta główna była kupiona. Skoro kupił kompa z Vistą, to ma na 100% płytę główną z PCI-E, więc po co wymieniać płytę główną i obudowę, a tym bardziej całego kompa? Idiotyczne myślenie. No, chyba, że kolega bartas ma laptopa, to co innego, bo w laptopach się nie da wymienić układu graficznego z tego co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Marmot, co ty gadasz, jak to się nie da jak się da... tak samo da się dokupić ram... Nie da się natomiast zmienić nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 No to możliwe, że się da. Ja słyszałem i czytałem, że się nie da, może to się zmieniło :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mam laptopa Asusa i mam zewnętrzna kartę ;] normalnie można wymienić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mam laptopa Asusa i mam zewnętrzna kartę ;] normalnie można wymienić ;p Do Asusa to tak, ale ja jak z kumplem szukalem karty zewnetrznej dosc dluga chwile temu do innego to znalezc nie moglismy i tylko wyskakiwaly do Asusa. Teraz widze, ze wyskakuje juz mi do wielu modeli, tak wiec mozliwe ze sie zmienilo troche w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mam laptopa Asusa i mam zewnętrzna kartę ;] normalnie można wymienić ;p No a ja mam HP Compaq :/ Nie wiesz może czy zewnętrzna karta będzie też pasowała do Compaq Presario C700? BTW. Mam laptopa z zintegrowaną kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Mam viste od początku był zainstalowany directx 9.0c Fail. Zainstalowany był DX 10. I gra nie wybrzydza na niego, tylko na kartę pewnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 No a ja mam HP Compaq :/ Nie wiesz może czy zewnętrzna karta będzie też pasowała do Compaq Presario C700? BTW. Mam laptopa z zintegrowaną kartą. Może będzie pasowała, może nie, ale wiem jedno - takie rozwiązanie pod kątegm gier jest jeszcze gorsze niż integra... Kup se lepszego laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Może będzie pasowała, może nie, ale wiem jedno - takie rozwiązanie pod kątegm gier jest jeszcze gorsze niż integra... Kup se lepszego laptopa. Gdybym miał więcej kasy to bym kupił :P Tylko dlaczego byłoby to gorsze niż zintegrowana? Gorsza wydajność czy co. EDIT: Pieter jakie wejście ma ta karta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 chłopie, nie dokupujesz tu karty jak do zwyczajnego kompa... Tu masz specjalne wejścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 chłopie, nie dokupujesz tu karty jak do zwyczajnego kompa... Tu masz specjalne wejścia... No się własnie pytam jakie. Nie znam się za bardzo i chcę się upewnić. Do tego podłączenia zew. karty trzeba rozkręcać laptopa? Jeżeli tak to może się da rozkręcić tak żeby nie utracić gwarancji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 tak samo jak wpina się ram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 tak samo jak wpina się ram... "Nie znam się za bardzo" laptopa mam od końca sierpnia, skąd mam wiedzieć jak się wpina RAM? Nie możesz mi od razu powiedzieć że trzeba coś tam rozkręcić i tam powinny być wtyki i że np. się nie traci gwarancji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi