Pieter Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ostatnio za często widuje ten tekst Les feux sainsent, quand l'heure est venue Niestety nie wiem co on oznacza, google mi nie pomogło tym bardziej tranzlatory i słownik. Zawiódł nawet mój spec francuz x_X Może wie ktoś co to oznacza? ten cytat wywodzi się z jakiejś książki, niestety nie wiem której... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 druga część zdania oznacza mniej więcej 'kiedy godzina nadejdzie' a tej pierwszej części, to wogóle nie rozumiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Sainsent światła, kiedy nadszedł czas Tak prawi google translate. ( Wykryj język => Polski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Z tego co wiem, we francuskim nie ma takiego słowa jak "sainsent" (prawdopodobnie to jakaś literówka), więc nic dziwnego, że google ci nie pomogło ;) To również dyskwalifikuje to zdanie jako cytat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 wygląda jak cytat z wywiadu z wampirem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ktoś przetłumaczył mi to tak: Namiętności nastają,kiedy (właściwa) nadchodzi godzina... mógł by ktoś to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Może chodzi o SAINTETÉ- ŚWIĄTOBLIWOŚĆ. To by potwierdzało moją teorię o bractwie świątobliwych grzebieni, założonym przez kosmitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi