PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Klik To jest przyklad, do gry balonik, latwy do zrozumienia bo w klockach, przydalo by sie aby tak na odmiane zamiast kacz de klaun na tym sie bazowac :P Zgadzam sie na jakiekolwiek zmiany, o ile mnie ktos doda w credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Klik To jest przyklad, do gry balonik, latwy do zrozumienia bo w klockach, przydalo by sie aby tak na odmiane zamiast kacz de klaun na tym sie bazowac :P Zgadzam sie na jakiekolwiek zmiany, o ile mnie ktos doda w credits dla mnie gml jest bardziej zrozumiały niż klocki lol.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Heh... osobiście też klocków nie kumam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja nawet nie wiem o co chodzi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 A ja nie używam klocków bo nie umiem się nimi obsłużyć... dla mnie klocki to czarna magia... wole kodem pisać :) Edit: Wstawiłeś go do nie prawidłowego tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 A ja nie sprawdze bo jest w *.gmk ale co do klockow to tez ich nie kumam, wole kodzic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 :lol: jak można nie kumać klocków skoro jak się na nie najedzie to pokazuje się opis. co do ich stosowania też nie lubię i chyba tylko przez pierwszy tydzień mojego kontaktu z gm'em miałem z nimi do czynienia. :P Przepraszam "gm-em" - wielki apostrof iksDe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 1. Usuń to jozin z bazin super duper remix mp3, bo nie dość, że zajmuje dużo miejsca, to jeszcze kupa jest. 2. To jest GORSZE niż CtC. Zabugowane, niewygodne i w ogóle do pupy. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wybaczcie, że nie rozpiszę się, ale tu naprawdę nie ma o czym pisać... Pała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi