PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nudze sie i sie chcialem spytac jakie przyklady by wam sie przydaly najbardziej ??? Nauczylem sie niedawno GML z FAQ i czytania przykladow innych, prosze o oferty, co by bylo najciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nauczylem sie niedawno GML z FAQ lol tekst tygodnia to ja poproszę system skilli tak dla próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 tak a mi zrób fajny system dialogow połączony z systemem questów. Oczywiscie tylko dla mnie. dam do kredek :whip: :whip: :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 To ja poprosze wyszukiwanie drogi / poruszanie z Heroes (po mapie swiata) lub przyklad gry wyscigowej na dwoch (split screen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nauczylem sie niedawno GML z FAQ owned To ja chcę fizykę poruszania kuli, zawieszonej na linie. Oczywiście w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 To moze 3d pominmy... Sprobuje zrobic wyszukiwanie drogi, i system dialogow i questow ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Lenin: ale wiesz ze jesli chodzi o Twoje to sluze pomoca? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 PsichiX - Master of physics :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ja poproszę system obliczania trajektorii lotu pocisku o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 A ja chcę AI do wormsów. Skoro tak dużo umiesz. (Ja to umiem, ale tylko cię sprawdzam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ale wiesz ze jesli chodzi o Twoje to sluze pomoca? Wiem wiem :) Ale Kleju podobno też umie, więc niech zrobi skoro chce :P To moze 3d pominmy... To niech już będzie w 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 poxikleju zrob mi loda. tylko zeby kod byl czytelny prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi