zalu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 zrobił by mi ktoś animacje załącznika? gość na podium kręci w lewo koło thomasa a reszta wiwatuje (podskakują wymachują rękami klaszczą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jeżeli ci chodzi o same Stickman'y polecam to "Pivot Stickfigure Animator Pozdro zalu :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Pivot jest do pupy, niech se znajdzie Flasha albo jakiegoś gif animatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 myślicie że nie próbowałem ale mi animacje w ogóle nie wychodzą płynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Myślę, że parę kliknięć jest w stanie uczynić animację we Flashu płynną, a tobie wcale nie chciało się dokładnie próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 On nie pyta co może sobie zrobić, tylko czy ktoś mu zrobi :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Problem w tym, że animowanie z jednego obrazka zwyczajnie nie ma sensu, zwłaszcza, że to narysowanie paru kresek i zapisanie tego w oddzielnych obrazkach, a później scalenie. Może bym to zrobił z nudów, ale za nic nie wiem, co to jest "koło Thomasa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Mr8SyEZtnnU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 lol ludzie podstawy breakdansu zapominaja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 UP@ nie wszyscy mogą wiedzieć co to koło thomasa albo nawet Break dance (pierwszy filmik z panelu obok to koło Tomasza w wykonaniu mojego nauczyciela ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Mnie nie obchodzi Break Dance, więc nie miejcie pretensji, że nie znam jego podstaw. Piję do Poxipola. To, że wy się tym interesujecie, nie znaczy, że inni też muszą. Spróbowałem zanimować to koło Thomasa, wiwatu jeszcze nie chciało mi się robić (to jest próba). Niedokładnie rozpoczęte, niedokładnie skończone. http://img114.imageshack.us/my.php?image=impraxh9.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 hahaaaa xD poważnie to było xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Animacja jest takiej jakości, jak obraz początkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 UP@ po pierwsze to to jest pseudo twister (wyższa szkoła jazdy) jak byś to zwolnił to może bym zobaczył jak to wygląda a i reszta ma wiwatować (patrz:pierwszy post ostatnia linijka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 UP@ po pierwsze to to jest pseudo twister (wyższa szkoła jazdy) jak byś to zwolnił to może bym zobaczył jak to wygląda a i reszta ma wiwatować (patrz:pierwszy post ostatnia linijka ) wiwatu jeszcze nie chciało mi się robić (to jest próba). A ty czytaj może do końca posty bo to przeoczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 dobra przeoczyłem ściągnąłem pivota ale jak zapisuje w gifie i odpalam w gm to linie są poprzerywana albo nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No to otwórz w GIMP'ie, i kopiuj po kolei warstwy do GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi