Golden-Maciej Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Nie wiem jakie moga być opcje. Moze takie: 1. Dodatke misje Powstania 2. Dodatkowe misje Pomoc sojusznikom w wyzwoleniu miast Dalej nie wiem jakie moga być:( Moze uda mi sie coś wymyślic ale lepiej jak by producent gry wymyślił bo on wie na co go stac(czy mu sie uda to zrobić czy nie) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 oto najnowszy screen z gry Poziom 2/6 motel w lesie )oczywiście to miejsce nie jest motelem to opuszczona chata gdzie niemcy zamordowali mieszkańców (jednego mieszkańca :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Special plox. ;[ Nawet nieźle wygląda. Ale brakuje jakiegoś konkretnego interfejsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A ja bym powiększył drzewka, bo na las mi to nie wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 dobra to lasek, nie bedę juz się bawił w tymi drzewkami, bo to tylko strata czasu lepiej zrobić nowe fajne obiekty niż męczyć się ze starymi :) [NEW] taaaa oto najnowszy screen prosto z Powstania Warszawskiego :) jak wam się podoba :) co należy dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nalezy ODNJAC: rozmiar łusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Zmień tą "krew", bo te prostokąty są okropne! :o Ulica nie pasuje do chodnika, ściany trochę dziwnie wyglądają, ale ogółem spoko ;) Dorób jeszcze kilka jakichś barier ustawionych na ulicach. Może zniszczony samochód, coś w tym stylu :) I niekoniecznie policyjny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Zmień tą "krew", bo te prostokąty są okropne! :o Ulica nie pasuje do chodnika, ściany trochę dziwnie wyglądają, ale ogółem spoko ;) Dorób jeszcze kilka jakichś barier ustawionych na ulicach. Może zniszczony samochód, coś w tym stylu :) I niekoniecznie policyjny :P to nie są ani łuski ani krew to porozsypywane cegły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 to porozsypywane cegły Które, źle wyglądają, kiedy są tak naładowane w jednym miejscu, jak u góry screena;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mnie się nie podoba ten samochów, tak jakiś inny w porównaniu z innymi. Ale ogólnie dobrze. No może oprócz tych pseudo-cegieł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 milutko to wygląda :) wrzucaj jak najwięcej screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Grafika jest ok ale ciekawe jak demo heh :P A samochód wygląda taki "niemiecki" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Skoro na ulicach leży tyle cegieł, to gdzie ubytki w murach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Supersucha grafika. Ściągnij GIMP-a :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Supersucha grafika. Ściągnij GIMP-a :/. gimp to chłam wolę artweaver a co do cegieł to zmniejsze ich zagęszczenie i zrobię ubytki po murach :) to jak zrobić aby cegła wyglądała jak cegła a nie jak krew ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Zacznijmy od tego, że ta cegła to zwyczajny jednokolorowy prostokąt, który nie przypomina ani cegły, ani krwi. Chociaż jakieś cieniowanie, żeby ten stos cegieł wyglądał na stos cegieł, a nie na jakąś maziaję z Painta. Zresztą, moim zdaniem, lepiej by wyglądał szary gruz z kamieni, coś jak w Szeregowcu Ryanie, w scenach we francuskim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ta tylko że w tamtych czasach w Warszawie budynki były budowane tylko z czerwonej cegły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nie tylko. budowano budynki z szarej cegły (tej bez kolorowej lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 wow ta gra robi sie coraz ciekwasza!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 prącie was bardzo oto lepsza wejscja cegiełek (dodam tylko że każda ciegiełkato oddzielny obiekt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 na górze za duzo nawalone. i dlaczego sciany nie sa poniszczone, skoro to cegły z budynków ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no wiesz cegły mogą być z wyższych pięter a poza tym zrobię poniszcoe ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 to jeszcze bardziej wzbogaci gre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no wiesz cegły mogą być z wyższych pięter a poza tym zrobię poniszcoe ściany Nie chciałbym się czepiać ale w budynku w lewym górnym rogu nie ma żdnych schodów czy coś co mogło by prowadzić wyżej, no chyba że jest gdzieś drabina :) . Co do gry to jak już wypowiadali się wcześniej pocieniowałbyś grafikę. (nie wiem czemu ale ta zapora graniczna przypomina mi takiego czerwono-białego kolorowego cukierka, ale to szczegół). Poza tym pomysł ciekawy z umiejscowieniem akcji (nie ciągle jakieś labolatoria w ameryce, czy wogóle wojny tam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 to sa cegly??? rany tak jakby do budowy tych domow nie uzywano zaprawy, i rozsypywaly sie jak domki z klockow lap moze ci sie przyda: https://gmclan.org/uploader/3255/bricks.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Właśnie, gruz powinien być SZARY. Gruz to nie tylko cegły, ale również tynk, gips... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Heh, z tego co widzę gra mi się ani trochę nie podoba ale daję 5/5 na zachętę. Podoba mi się że tfurca robi wszystko sam, nie zrzynając gotowych rozwiązań, nie podkradając sprite'ów, tylko wszystko robi sam [a co z tego że brzydkie ;p]. Była taka gra "strażnicy olsztyna" też tego pana o ile pamiętam, nakrytykowali strasznie, ale się chłopak nie zraził i dalej robi swoje. PS: post może wydawać się lekko ironiczny, ale taki nie jest. Życzę autorowi powodzenia z całego serca i mam nadzieję że z czasem gry się wyrobią. Pozdrawiam =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 nakrytykowali strasznie, ale się chłopak nie zraził i dalej robi swoje. Mam nadzieję, że wyciągnął wnioski z błędów i już ich nie powtórzy. Krytyka właśnie po to jest, a jak ktoś się zraża po krytyce do czegoś, to raczej nie jest to przeznaczone dla niego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 o dzięki copoconaco za wzór teraz przynajmniej mam postawy do zrobienia lepszego "silnika" cegieł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 A mi się podoba i zagram z miłą chęcią. :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi