TakeThis Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Właśnie znalazłem na stronie www.velkejchytrak.cz bardzo prosty przykład szubienicy :) Download: http://www.velkejchytrak.cz/downstart.php?...73b1634c82a.gm6 Autor: www.velkejchytrak.cz Polecam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 To nie jest przykład szubienicy tylko koła fortuny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 fajny przykładzik dam 4 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Przykład może być, co prawda nie twój ale jestem ci niezmiernie wdzięczny za tą stronę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Ale strona też nie moja xD <joke> edit: luknijcie na to: http://www.velkejchytrak.cz/downstart.php?...895fe294fe3.rar :D :D Wiem, że gites strona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Źle mnie zrozumiałeś. Po prostu jestem wdzięczny z 'odnalezienie' strony. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Wielkie 0 bo przykład jest do bani! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ja myslalem ze bedzie to prawdziwa szubienica, tzn z hustajacym sie wisielcem a tu klops, jakas gra w odnajdywanie slow. dziwne ze komus sie chcialo to robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 nie ma to jak niemieckie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 to jest po czesku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Wielkie 0 bo przykład jest do bani! Prawda, nie wiem, co takiego ciekawego w tym przykładzie. Do tego niemieckie komentarze ;/ @UP: Stronka tak, ale komentarze w przykładzie są niemieckie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Prawda, nie wiem, co takiego ciekawego w tym przykładzie. Do tego niemieckie komentarze ;/ @UP: Stronka tak, ale komentarze w przykładzie są niemieckie :P Tam nie ma komentarzy, lul :ó poka scr albo linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Tam nie ma komentarzy <_< Information about object: object0 Sprite: sprite0 Solid: false Visible: true Depth: 0 Persistent: false Parent: <no parent> Mask: <same as sprite> Create Event: execute code: image_speed=0 loes = "game maker" erlist=ds_list_create() // hier kommen die bereits erratenen rein Alarm Event for alarm 1: execute code: // verloren sleep(500); ds_list_destroy(erlist); game_restart() Alarm Event for alarm 2: execute code: // gewonnen sleep(1000); ds_list_destroy(erlist); game_end (); Draw Event: execute code: draw_sprite(sprite_index,image_single,200,50) for (i=1; i<=string_length(loes); i+=1) { if ds_list_find_index(erlist,string_copy (loes,i,1))>-1 // erraten? draw_text( 180+i*16,200, string_char_at( loes,i)) else draw_line ( 180+i*16,210,190+i*16,210) } Key Press Event for <any key> Key: execute code: a= keyboard_lastchar // gerdückte taste b= string_count (a,loes) // Anzahl der Treffer im Lösungswort if (B) { if ds_list_find_index(erlist,a) =-1 // wenn nicht schon erraten repeat (B) ds_list_add(erlist,a) // hinzufügen } else image_single+=1 // der tod kommt näher if ds_list_size(erlist) = string_length(loes) // gewonnen alarm [2]=1 if image_single=9 // verloren alarm[1]=1 A to, to co niby jest ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 <_< A to, to co niby jest ...... Pheh, może jakiś Niemiec dał :) A co ja wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 if image_single=9 // verloren alarm[1]=1 Za pisanie takiego badziewnego kodu w przykładach, to powinni wieszać za jądra na latarniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi