MisieK-GM Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam! zrobilem sobie grafiek patapona tyle ze troszke kijowo mi wyszla... czy moglby ktos mi takowa wykonac? Jak ktos nie wie o jaka grafike chodzi to tutaj sa te obrazki przedstawiajace patapony, wym , wysokosc 64 szerokosc-taka zeby pasowala ;) PzDr. Misiek-GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Zrobiłem takie coś w kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Sorry za OFFTOP, ale się zapytam. Jeśli chodzi o grę z pataponami, to po co robić identyczną grafikę, nie lepiej wymyślić coś samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jaklub Extra ;D a zrobil bys mi jeszcze jak gra na bebnie? i chodzi? Narazie tyle ;) cos jak tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A po kiego ci gra na bębnie? W oryginale na bębnie nie gra sam gracz (nie widać go). I nie używa pałeczek. Taka informacja ode mnie. Chodzenie zrobię jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A to zrosy nie wiedzialem ;P Dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Masz tu chodzenie + 2 dodatkowe pozy. PS. Tak, w grze Patapony podczas walki mają dwie klatki chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 masz tu kilka grafik (jak chcesz to mam jeszcze kilka) napis zrobiłem sam jak znajdę gdzieś czcionkę to mogę ci napisy robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Zalu, walnij teraz dookoła tych postaci czarny kolor na Paintcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 po co ? co znowu wam nie pasuje matko jakie to się wybredne zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 To, że raczej nikt tego nie wykorzysta, chyba że by białym obrobić dookoła. Ale roboty z tym w ch*j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 na pewno mniej jakby miał wszystko robić sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 To, że raczej nikt tego nie wykorzysta, chyba że by białym obrobić dookoła. Ale roboty z tym w ch*j. To nie prawda można to wykorzystać i to w prosty sposób o taki: sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A co z wnętrzem oka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 dzieki Jaklub :) A zrobil by mi ktos jeszcze jakies potworki do tego? (duze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi