PoxiPol Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Wiem, ten temat juz kiedys podobny robilem, tak nie bede mial za duzo czasu aby torturowac moje niesamowite programy, ale bede sie staral, robie animacje, i ludzi(z profilu i topdown). Nie wstydzic sie zeby napisac ze grafika wam sie nie podoba! Zmienie ja na prosbe. mam tam jeden z moich gifow w sygnaturze, i kilka w galerii grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 A gdzie ta galeria? Bo ten gif to nic wielkiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Jak pokażesz co umiesz to zapraszam do projektu Sivile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Pokarz co umiesz, np. narysuj drzewo 100x100 z widokiem od góry Chcę poprostu wiedzieć co umiesz :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 narysuj mi goscia topdown 64+x64+ dwa pistolety, srebrna zbroja - kosmiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Teraz cicho, byłem pierwszy robi mi kafelki do gry, jeśli mu się uda to będzie miał troszkę do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nic im nie rysuj tylko po prostu pokaż jakieś najlepsze prace ... BTW: ja poluje na grafika od wieków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 ja poluje na grafika od wieków jak wielu na forum ;d Pokaż co umiesz, to zapewne będziesz miał od groma roboty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Do mnie co 2 tygodnie ktoś się zgłosi że robi w pixel-arcie. Ale tak ich widać że szok, raz na dzień - 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ja jestem na gg nonstop. jak wielu na forum ;d Pokaż co umiesz, to zapewne będziesz miał od groma roboty biggrin.gif I don't get it oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 I don't get it oO Do Ciebie było tylko to pierwsze zdanie, reszta do autora tematu :P btw coś Poxipol nie odpisuje ;/ albo zrezygnował z tworzenia innym grafik, albo wziął się za rysowanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 miejmy nadzieje że rysuje bo mi też potrzebny jest grafik a bardziej jego grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Graficy mają jedną wadę: Opier****ją się. Wiem, bo sam jestem tego przykładem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 UP@ wiem coś na ten temat bo miałem takiego grafika w teamie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ja programuję i rysuję. Żaden grafik jak na razie nie jest potrzebny :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to ja mam dla Ciebie robotke ;D potzrebuje pataponsow wysokosc nie wieksza niz 64 pix, Widok z boku jak w platformowce Patapon stoi, kuca, idzie, atakuje i jak graja na bebnach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 PoxiPol już zajęty, robi dla mnie grafy. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 KubaGM, mów za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi