PoxiPol Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Pierwszy Rekord ktory wedlog mnie powinnismy pobic to uzytkownikow online, narazie nasz rekord to 100 umowimy sie na jakas date i wszyscy sie zalogujemy? Drugi Rekord to juz trudniejszy, Najwiecej programistow (GMa) w jednym miejscu... ehh to bardziej mazenie ale moze tak w ktores kafejce internetowej w warszawie, ja bym z ameryki ludzi posciagal, ale naprawde nie wydaje mi sie aby pobic rekord 2103... czy jakos tk, nie pamietam. Prosilbym o inne pomysly, ale zeby nie bylo niesamowitych i innych niemozliwych dla niezaawansowanych ludzi w specjalnym celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Myślę, że 2 rekordem powinien być rekord w ilości głupawych gier, nowych MMORPG oraz kopii catch the clown, wtedy nie będzie problemu bo wygraną mamy już w kieszeni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 oraz kopii catch the clown Zapomniałeś o grach z kulką w roli głównej :D a co do tych rekordów, to nie ma co się zastanawiać, bo i tak raczej nic z tego nie wyjdzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nasze forum ma szansę jedynie na pobicie rekordu w największym zbiorowisku idiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Tia, prawie jak Media Markt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dziadek! nie zgodzę się ;[ daleko nam brakuje do takiego zbiorowiska jak np tibia.org.pl albo tibia.pl xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @PoxiPol na starym gmclanie rekord osób online wynosił 953(czy jakoś tak) podobno tyle było osób jak almora "upadała" :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 al emozna pobic terazniejszy, czyz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 A w jaki sposób niby chciałbyś zgromadzić userów, aby w jednym czasie zalogowali się? btw to po co? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 I tak nikt na to nie patrzy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Jeśli idzie o bicie czegoś czy coś, to ja proponuje częściej konkursy na jakieś gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Bijmy rekord Guinessa na najlepszą grę (własnego autorstwa!) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 a która gra nie jest własnego autorstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 a która gra nie jest własnego autorstwa? Ta nie robiona przez nas samych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 no coś ty, nie wiedziałem... a czy to nie paradox? gry robione przez kogoś są autorskie (dla nich) ale nie dla nas i na odwrót gry autorskie robione przez nas są dla nas a nie dla nich autorskie... Myślicie jak dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Pieter, poczytaj sobie o mowie relatywnej i przy okazji definicję słownikową słowa "własne". Oto odpowiedź na twoje pytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Excolo: no cośty, nie wiedziałem, dzięki, że mnie uświadomiłeś -_- btw <---- that bitch is for you :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 wiekszy tutaj burdel nisz w burdelu ;) ten temat juz sensu nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 to po co go odświeżasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ale ja go odswiezylem!!! z dwa lata juz mial!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Nasze forum ma szansę jedynie na pobicie rekordu w największym zbiorowisku idiotów. Niestety, więcej niż 100% nie uda nam się uzyskać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A chcesz się założyć? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 @gnysek - a juz mialem cicha nadzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 mozemy pobić rekord w ilości kiloton głupoty na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 mozemy pobić rekord w ilości kiloton głupoty na forum Możesz pobić rekord w żarciu słoików wraz z zawartością na odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi