Makary155 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Potrzebuję ładnych, realistycznych plam krwii, których mógłbym użyć jako decals do mojej gry Rozmiar większy niż 128x128 Format najlepiej png lub jpg Aha, żeby nie było. Krew ma być czerwona, a tło białe(ułatwi mi to dalszą obróbkę) Creditsy jak zwykle gwarantowane. Z góry dzięki :thumbsup: Pzdr, Makary155. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jak masz Fotoszopa to zainstaluj parę pędzli z plamami krwi, jest tego sporo w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 zrobiłem ci w animacji. klatki oddzielisz sobie w game makerze, chociaż lepiej, jeśli zrobisz w jednym sprajcie i dasz losowe generowanie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Może być. Dodam jako plamy które zostawiają ranne postacie. Mógłbyś byc miły i dodać bardziej rozchlapane? Wiesz, takie plamy na scianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jeju,zrób sobie jakąś tam plamę sprayem w gmie,najciemniejszym czerwonym,a następnie takim trochę jaśniejszym.Później wejdź w opcje i daj blura na 1.Całkiem ładna krew.(co nie oznacza że ładna) xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Niebądź taki cwany bo cię sznurówki wyprzedzą:) Zaprezentuj wyniki takiego sposobu to cie dodam do creditsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @up zbyt podobne do siebie te plamy wszystkie krótki gif (4 klatki) o zabijaniu: EDIT. oops, walnałem na czarnym tle :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Nie wiem czy pasuje ale moge zrobić więcej krwi w innym stylu. Aby tą użyć to najprawdopodobniej będziesz musiał w blend mode wstawić tą grafikę bo uzyłem kanałów alpha. EDIT: i jeszcze w większej rozdzielczości ( na tej rozdzielczości ją robiłem ) EDIT2: masz tu przykład jak się wstawia taka krew ====>>PRZYKŁAD<<==== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dzięki wszystkim, mogę rozpocząć dalszy etap prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi