Gość kKuba0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Mam pytanko, a mianowicie czy mogl by mi ktos zrobic silnik podobny do gry Loco Roco? A najwazniejszy jest gracz zeby byl taki jakby z plazmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ale my nie wiemy o co chodzi w tej grze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ok mam ta gre i z miejsca moge ci powiedziec ze nikt ci takiego silnika nie napisze - za duzo roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Powinni chyba adminowie założyć specjalne podforum z ofertami pracy i zleceń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A ja powiem, że jeśli kKuba0 chce łatwo zrobić coś w stylu Loco Roco, niech sięgnie po GMPsychics 4. Owszem, zamiast glutka będzie miał kulkę, ale to znikoma strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A ja coś takiego napisałem. Ale skoro już uważacie, że "nikt" to się podporządkuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi