PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tytuł: Dresiaz (silnik do cath the clown - the final revenge) Gatunek: Strzelanaka, Destroy it all Opis: TO jest narazie demo ale chodzi o to aby nawalac gosci, zbierac bronie, i takie rozne... Mialem problem z kodem, po uzylem pomocy ragdoll example Justina, i ciezko w nim cos mieszac ;p, A muzyke musialem dodac bo byla by niegrywalna ta gra, i nudna Download: adres z plikiem gry Rozmiar pliku: SOry, nie bijcie, ale 12 MB , szukam programu ktory powoduje czytanie plikow ogg przez gm'a, a kod jest troche pomieszany Autorzy: Programowanie:Ja, Justin Halek, I reszta z go 4 it Fabuła:Ja Grafika:Ja Muzyka: Internet, nagrywane odgosy wiatrowki, (Tylko nie pamietam ktore to) Screeny: Screen 1 Screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No po scrennach myślałem że to jakieś badziewie ale jak zagrałem to nawet fajne: Grafika: 3/5 Muzyka: 4/5 Sterowanie: 3/5 ( nie podoba mi się to że chodzi się strzałkami) Pomysł: 3/5 Ogólnie: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 NAWET FAJNE?? co jest fajnego w tym że zabijesz paru gości w jednej rundzie i koniec? jedne co fajne to te ludziki, mimo że mój hero nie ma stóp. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Aha zapomnialem dodac ze prawym przyciskiem myszy dodajesz wroga! I kulka od myszy zmieniasz bron, (polecam kkij baseballowy, meczylem sie na d nim ale bylo warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nawet to znaczy nawet czyli pograłem 1 min i już przestałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Z początku chciałem 2 wstawić, ale zmiana broni i tworzenie ziomków to plusik :P 3/5. Fizyka ciał ziomków jest niby fajna, ale niewydajna. Stworzyłem masę ziomków, walnąłęm w nich bazooką, i fps spadł do 14 :| A ich fizyka tandetna jest. Walnę bazooką prosto w gościa. I... odrzuca go w moją stronę. Kij baseballowy trochę za mocny. Stworzyłem setkę gości i zacząłem kręcić myszą kółeczka wokół bohatera. I żaden gościu nawet mnie nie dotknął :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Moze powiem ze nasz dresiarz to superhhuman ;P i ma moc 256.32 ludzi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nawet podoba mi się takie bezsensowne zabijanie o ile będziemy nawalać tylko broniami ręcznymi bo ten kij wyszedł ci bardzo dobrze ale jest za mocny. EDIT: hmm nawet fajna ta tęczowa broń. Wyskoczył mi błąd: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object part: Error in code at line 1: draw_sprite_ext(sprite_index,0,x,y,face,1,image_angle,c_white,image_alpha); at position 36: Unknown variable face Nie oceniam bo jeszcze dużo tu do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Widze orzy zabijaniu ci to musialo wyskoczyc, ale to jest niemozliwe... Moze mi ktos powiedziec, oc z tym powinienem zrobic? Edit - Ok ta linia wogole nie byla potrzebna. nie ma buga ;) A z ta sila kija bedzie trudno, to wszytko jest w dll'ah a tam grzebac nie lubie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 wyskoczyło podczas zabijania kijem około 200 ludków xD. Myślę że po prostu komp nie wyrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jaki miales wtedy fps? Podaj dane kompa prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nawet niezła, jednak brak fabuły sprawia że gra staje się mini gierką do pogrania na 10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Lechu4444 - Put, put, kto tam, nikto, jak to nikto jak put put! Co ty sie po silniku spodzieasz? Niesamowitej fabuly, grafiki, i grywalnosci? ty wez lepiej idz pograc w tetrisa to ci iq podskoczy o +10!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dobra. Powiem tak gierka do poprawy. Dostaniesz 4 na zachęte ALE PRACUJ !!!!!!!!!1111oneoneonejedenjedenjedenstojedenacjemilionstojedenascietysiecystojedenas cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 DZieki Tidimel, moze sie jakos odwdziecze!!!!oneoneoenjedeneinzuno!111!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wyślij mi wersje pod 6.1 to sobie plansze lepszą zrobie ;p Zrób taką wysoką,gdzie mogą spadać długo i pełno schodów :D a najlepiej to edytor. A co do gry,to fajna jatka.Dorób katanę którą można rzucić i się wbije we wroga ;D Dorób pełno broni bo na razie 3/5 E: i żeby ciało tak szybko nie znikało ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Z ta katana to fajny pomysl, ale moze lepiej te gwiazdki (Wiesz shiruken czy cos tam), popracuje nad nowym i broniami, ale potrzebuje pomyslow, dawac swoje ludziska!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 taaa zrób: Katane, Wakizashi, Tanto, Nunchaku, Shuriken, Yari, Naginata, Kunay Czyli wszystko xP. miałem 5 fpsów Intel core 2 duo E4500 @2.20 GHz 2.20 GHz 2GB ramu karta graficzna Radeon HD 3780 512MB DDR3 780MHz rdzeń, 950 MHz pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zrób jakieś Uzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @HuderLord - Ty to masz chyba jakas japoniomanie!!! @Egzekutor - no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 FAWKIN AWSUM! :0 Genialny silnik, omg ragdoll. Baseball jest niesamowity ;0 Zrób na tym silniku jakąś poważną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Flaque - widze ze mi 5 wstawiles ;) albo ktos inny, a to silnik do kacz de klaun (kurcze nie bede co chwile dokanczal nazwy ale musze) - de fajnal Defmacz, moze i to bedzie duza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @HuderLord - Ty to masz chyba jakas japoniomanie!!! Jak byś zgadł :P To przez moją siostrę bo ona Japońskiego się uczy i mnie zaczęło to wkręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No tak, napisałeś że użyłeś przykładu ale po co nam to pokazujesz, jak tylko dodałeś inne bronie. http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=254625 Mogłeś zrobić coś więcej ale ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 tak ogólnie to 3/5 niezbyt mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 O ja ****** wstawiłem 2 ale przecież można to teraz zmienić, 4!! wstawiłem po lewej stronie chyba z 1000 ludków i zacząłem nawalać z bazooki...FPS SPADŁ DO 1 a zaczelo sie tak przycinać że hej Skriny: To ilość ludków: http://www.sendspace.com/file/fqhxkx A to ick CRASH:http://www.sendspace.com/file/vayvig EDIT: bitch jednak sie nie da zmienic oceny...no trudno EDIT2: Pobawiłem się tym przykładem i ...gdybym w tym dresiarzu tak zrobił mój komputer zrobił by boom...a zrobilem to tu i zobaczcie tylko co sie stalo, masakra http://www.sendspace.com/file/24sttz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mialem problem z kodem, po uzylem pomocy ragdoll example Justina, i ciezko w nim cos mieszac No tak, napisałeś że użyłeś przykładu ale po co nam to pokazujesz, jak tylko dodałeś inne bronie. Ehhh a szkoda, gierka mogła by być dobra, ale na przerabianiu przykładów za daleko nie zajdziesz :( Muzyka: Nie lubię komercyjnej muzyki w produkcjach tego typu gameplay: praktycznie żaden ;/ paru gości do zabicia, ale co dalej? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 a przeczytales ze mozna ludziki dodawac prawym przycoskiem myszy? ehh... To jest silnik Justina i o tym napisalem, a dodalem bo narazie to jest silnik do przyszlej gry ktora chcialem zapowiedziec, bedzie to wiadomo kill it all, ale dorobie wiecej broni, outfitow, jakas kampanie, ludzie patience!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Tytuł jest celowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A czy ktokolwiek widział moje screeny, najbardziej ten ostatni bym chciał byście zobaczyli/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi