Fallord Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tytuł: W poszukiwaniu zaginionego mleka. Gatunek: Platformówka z elementami przygodówki. Opis: No to mogę co nie co powiedzieć, gra ma być platformówką z elementami rpg. Będziemy zbierać jakieś przedmioty, coś majstrować, zbierać klucze, przesuwać skrzynie itp. Ogólnie ma być dużo kombinowania, tyle, że to ma być w widoku platformowym. Będą miasta, za znalezione saszetki z pieniędzmi będziemy mogli coś bohaterowi dokupywać. Aha, lecę także na dawkę humoru, bo to właśnie on przyciąga do gry smile.gif. Więc przy współpracy z kimś(Pewnie Webzir), napiszemy jakieś śmieszne dialogi oraz zastanowimy się nad całkowitą koncepcją gry. Fabułę mam już troszkę obmyśloną, lecz nie będę ją dawał, ani zdradzał, ponieważ jeszcze wszystko może się zmienić. To raczej na tyle, co chciałem zdradzić o grze smile.gif. Autorzy: Programowanie: Fallord Fabuła: Webzir Grafika: Fallord Muzyka: Kogoś się znajdzie :) Screeny: Screen1 Screen1 Uwagi Autora: Chciałbym tylko powiedzieć, że grafika tego skrzata/ludzika nie jest wykonana przeze mnie :), autorem arta jest Maciek (McO). Oczywiście zostanie zmieniony jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 nie czekamy z utesknieniem. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 grafika spoko tylko ten skrzat <_< zalętą tej grafiki jest jej prostota więc jeśli gra będzie taka dobra jak grafika to mamy całkiem niezłą platformówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jak jest napisane w opisie ja jestem odpowiedzialny za fabułę, co za tym idzie - będzie totalnie debilna ^_^ Jak na razie są powiązania do shreka, pokemonów i team fortress 2, ale w przyszłości będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No gierka zapowiada się nieźle :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jak jest napisane w opisie ja jestem odpowiedzialny za fabułę, co za tym idzie - będzie totalnie debilna ^_^ Jak na razie są powiązania do shreka, pokemonów i team fortress 2, ale w przyszłości będzie więcej. Shrek? Pokemon? Team Fortress 2? No to dopiero połączenie...czekam na demo, zapowiada się naprawdę fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ciekawie sie zapowiada ale jaka będzie przekonamy się w praktyce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ja tam czekam na tą gierkę, głównie żeby zobaczyć, jak ta grafika będzie się prezentować w trakcie rozgrywki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Grafika nie jest zła, ale mogła by być chyba lepsza :) Jak na razie są powiązania do shreka, pokemonów i team fortress 2Zostaw TF2, ale nie shrek i pokemony :P Czekam, może być ciekawy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Dobrze się zapowiada, tylko żebyś wytrwał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 na pewno wytrwa bo to nie jest zły projekt ani spaniały tylko Dobry a moe zle oceniam zobacze jak zagram to wtedy ocenie tą gre teraz to moge tylko pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi