max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Pracowałem nad grą w game makerze 6, kiedy nagle zabrakło prądu :] kompik mi się wyłączył- no to ok! Włączm go ponownie i próbuję otworzyć moją grę! Wyskakuje mi błąd: Error loading: File seems to be corupted. i nie mogę otworzyć projektu! Szukałem u wujka google i nic :/ Błagam pomóżcie, to sprawa na wagę złota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sprawdź czy w katalogu z grą nie ma jakiegoś pliku rodzaju .gm1 czy innego formatu backupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 a plik gb1 ?? Edit: dziadziokleofasio był szybszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jest taki plik gb1 :) co można z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zmienić rozszerzenie na gm6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zadziałało! Dzięki wielkie! Czy mógłbyś mi wytłumaczyć na czy polega ta sztuczka, tj. jak to zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Gm tworzy przy otwieraniu pliku backupa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Heh nie ma to jak porządne forum o gm i pomocni administratorzy! Dzięki wam za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi