Pozik Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tytuł: ŚLIMAK the Ślimaczysko Gatunek: Platformówka Opis: ŚLIMAK the Ślimaczysko (SLIME the Slimery) to platformówka stworzona 2 październik 2007 roku przez Pozik Games. W grze wcielamy się w postać ślimaka, który wyrusza w podróż, aby zdobyć pożywienie dla rodziny. Na swej drodze spotyka wiele przeszkód. Gra posiada wyniki on-line. Download: Link Wyniki on-line: Link Rozmiar pliku: 1,7 MB Autorzy: Programowanie: Pozik Games Fabuła: Pozik Games Grafika: Pozik Games Muzyka: Click Team Screeny: screen1 screen2 screen3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No niby fajne, grafika może być i całkiem przyjemna, ale każda Twoja gra opiera się na tym samym... 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 kurcze, jak się skacze :o ? Wciskam strzałkę do góry i nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 kurcze, jak się skacze :o ? Wciskam strzałkę do góry i nic ;/Tutaj się nie skacze - przecież ślimaki nie skaczą :) Musisz podejść do ściany i kliknąć strzałkę w górę, aby wspinać się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Całkiem fajna, prosta gierka, ale wkurza mnie to, że licznik żyć pokazuje ostatniego ślimaka i po śmierci jest game over. Myślałem, że mam jeszcze jednego w zanadrzu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 @Ranmus - duzo jest takich gier, i wszystkich wkurzaja... @Pozik - jak zwykle, orginalna gra, z nietypowym sterowaniem ;P dam 4/5 bo mnie wciagnelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 fajna, a to chodzenie po scianach, o i racja, slimaki nie skacza hehe 4/5 ladna graficzka i dobrze ze zrobiles predkosc 4x bo na normalu on idzie jak slimak (wkoncu o to chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Super Gra 10/10 Regulamin, punkt 19 Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Gra się naprawdę przyjemnie. Zwłaszcza z prędkością 4x. Bo z normalną to naprawde lezie jak to ślimaczysko :) . Miło się też jest też ujżeć grę niekomercyjną z intrem (co prawda troche biednym ale zawsze). Dam 4/5 @DOWN Przepraszam pomyliło mi się coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Lolol ta gra nie była robiona w GM lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 @AoM: Lubię twój system oceniania :] "Ee... RPG, ja już mam RPGa: 2/5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Lolol ta gra nie była robiona w GM lololOczywiście ;) Gra została zrobiona w Multimedia Fusion, o którym wielu z was mówi, że to o wiele gorszy program od GM... ja się tam nie znam, ale te przysłowiowe "gówno"(tutaj przepraszam za wyrażenie, jeśli kogoś to uraziło) wystarczy do zrobienia czegoś takiego, jak Ślimaczysko i do zdobycia multum nagród na scenie zagranicznej :* Nie bawmy się w maszczenie, jak to mówi mój wymyślony przyjaciel Kizop, tylko róbmy gierki, dobre gierki, polskie gierki! Może inni to docenią, a jeśli nie to zawsze pozostaje satysfakcja, że zrobiło się wszystko, co się da, żeby zmienić ten głupi świat ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Powiedz kto tak mówił, a mu ręce pourywam. =) Tak czy inaczej dobrze gadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Chciałem się nawet nauczyć robić gry w Multimedia Fusion2/The Game Factory/Klik & Play i nie wychodziło mi ;p Jedyne co zrobilem to dodałem piłeczke do tego "Arkanoida" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Właśnie zostałem poinformowany, że gra ŚLIMAK the Ślimaczysko znalazła się w najnowszym PC World Komputer w "100 gier na długie wieczory" :) Oby wieczory z naszym Ślimakiem były jak najdłuższe ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Wypada pogratulować i zatrudnić cię jako speca od reklamy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedDragon Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Popieram Jakluba. A co do gierki to jest "dobra" (chociaz nie "bardzo dobra") ale fajna i wciągająca. Daje 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Zagrałem. Oto moje uwagi - Angielski jest okropny, może weź i daj mi do przetłumaczenia te teksty, na pewno zrobię to lepiej. - Animacja w chwili śmierci jest za długa, a ten płacz - wkurzający jak nie wiem co. - Po zakończeniu gry trzeba koniecznie kliknąć na "wyślij wynik" (a co, jak nie chcę?) - Te dwa ekrany po włączeniu gry nie dają się pominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi