Tropik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tytuł: Lotny Lotnik Gatunek: zręcznościówka Opis: "Szybowiec ruszył, nabrał pędu, gładko oddzielił się od ziemi, stromo wspiął się wzwyż." (J. Meissner) Chwytaj wiatr w lotnię i fruń w przestworzach niczym ptak! Zaleć jak nadalej i zostań mistrzem w on-line'owej tabeli wyników! Niestety, nie jest to takie proste, gdy w grę wchodzi limit sił tytułowego Lotnika. Uważaj, ponieważ poziom Twojej siły maleje podczas sterowania lotnią. Gdy nie ma siły - nie ma lotu! Download: TUTAJ! Wyniki on-lineKLIK Rozmiar pliku: 1.29 MB Autorzy: Programowanie: Tropik Fabuła: Tropik Grafika: Tropik Muzyka: Internet Screeny: screen1 screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Świetna giereczka Tropiczqu :* Bardzo wciąga i jaka grywalna :* 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Gra dosc ciekawa, i orginalna, rowniez nie wieje nuda, ale jednak nie grzeszy grafika, dam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dzięki Poziczqu :) Umówisz się ze mną? :rolleyes: Piszcie komentarze - nie wstydzić się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Całkiem fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jaki tryb wolicie bardziej? Lot seryjny czy pojedynczy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a ja powiem że gra nudna 2. Nic ciekawego. Jakby dodać jakieś bonusy, skoki i efekty graficzne takie że aż by komputer muliło to bym dał 3 ba i może 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 gra taka na chwilke, potem przynudza ;< jakbys rozbudował dałbym 3, ale dam 2 mistyk: zmien awatar na wczesniejszy, ten jest brzydki ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Taki był zamiar tej gry. Miała być to prosta minigierka na chwilkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Gdy ja robie minigierki, to sie bazuje na Uciekaj by Cekol... nie jestem pewny czy to dalej jest na gm'ie, ale to byla minigra z prosta grafika, ale dobrze napisanym kodem i niesamowita muzyka, co powodowalo ze gra sie nie nudzila;> P.S. Hmm, ciekawe, ale nie wydaje mi sie zeby gmclan byl po to aby sie umawiac... Pogadajcie na gadulcu czy cos ale nie tutaj... Gry sie ocenia po grywalnosci a nie czy to zrbila twoja ukochana osoba czy tam czlonek rodziny... no comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Fajna gierka, podoba mi się. Grafika nie powala ale jest dobrze 3/5, grywalność 4/5, muza 4/5 ( fajny dźwięk w menu) Ogólnie 4/5. Więc jest dobrze. Jak napisał Harv, mógłbyś jakoś urozmaicić rozgrywkę. Mam pewien problem, otóż nie zapisało mijego wyniku w Series of flight mój nick to Joze trjalowiec (:P). I go nie ma. Miał ok. 2000 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No właśnie słyszałem już, ok kilku osób, że się im nie zapisuje... To może być sprawka firewalla. Tak czy inaczej, po kilku rozgrywkach, wyniki powinny się zapisywać :) Btw. spróbuj SINGLE OF FLIGHT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 w sumie fajna gierka. Spox grafika. 3 gwiazdy. W koncu cos nowego, a nie łażenie kulką z grafiką GM albo jakis durny RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Taki był zamiar tej gry. Miała być to prosta minigierka na chwilkę No dobra ale minigierki powinny być PRZEPAKOWANE efektami i bonusami. A to to takie puste było mistyk: zmien awatar na wczesniejszy, ten jest brzydki ;< Po 1 Mistyk z dużej M Po 2 czy ja wiem... jak znajdę linka to czędżne Po 3 co nie podoba ci się raziel? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ja ci dam 4/5 Gra nawet fajna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nuda, panie, nuda. Miałem grę na komórkę podobną do tej, tyle, że na niebie jak i na ziemi było pełno różnych bonusów, które dodawały ten "power". Po za tym trzeba by było popracować nad fizyką... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Wykonanie może i dobre, ale brak jakichkolwiek 'przeszkadzajek' i 'pomagajek' sprawia, że gra jest nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 4/5 Gra na chwilę, ale patrząc na te niekończące się shity często pojawiające się na gmclanie... :P Ogólnie gra całkiem przyjemna. Osobiście wolę tryb pojedynczy, nie seryjny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Taka sobie gierka: Grafika:4/5 Sterowanie:5/5 Fabuła:----- Pomysł:4/5 Ogólnie:4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi