Pozik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tytuł: Ślepy NINJA Gatunek: Gra zręcznościowa Opis: Ślepy NINJA to gra zręcznościowa stworzona 11 lipca 2008 roku specjalnie na Batalię #10 Click Portal przez Pozik Games. W grze wcielamy się w postać niewidomego syna pewnego starca, który niegdyś był znanym bohaterem. Naszym głównym zadaniem jest zmienić niewidomego chłopca w prawdziwego NINJA, tak aby zyskać zadowolenie ojca. Gra posiada wyniki on-line. Download: Link Rozmiar pliku: 3,06 MB Autorzy: Programowanie: Pozik Games Fabuła: Pozik Games Grafika: Pozik Games Muzyka: www.modules.pl Screeny: screen1 screen2 screen3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tytuł: Ślepy NINJA Gatunek: Gra zręcznościowa Opis: Ślepy NINJA to gra zręcznościowa stworzona 11 lipca 2008 roku specjalnie na Batalię #10 Click Portal przez Pozik Games. W grze wcielamy się w postać niewidomego syna pewnego starca, który niegdyś był znanym bohaterem. Naszym głównym zadaniem jest zmienić niewidomego chłopca w prawdziwego NINJA, tak aby zyskać zadowolenie ojca. Gra posiada wyniki on-line. Download: Link Rozmiar pliku: 3,06 MB Autorzy: Programowanie: Pozik Games Fabuła: Pozik Games Grafika: Pozik Games Muzyka: www.modules.pl Screeny: screen1 screen2 screen3 Pozik? A czego Ty tu xD No, gra fajna, wciąga, klimacik jest :D Dam Ci 3. Może być? Nie bij ;( Edited: Dzie te wyniki? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 w pliku "czytajmnie" na dole pisze: wszelkie prawa zastrzeżone czy na prawdę je zastrzegłeś czy tylko taki szpan? a co do gry,fajna ale później robi się coraz bardziej nudna ;/ dlaczego? Nie ma nic co mogłoby umilić rozgrywkę nowy wróg pojawił się chyba po ośmiu planszach :| Ale ładna grafika,muzyka no i pomysł. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 czy na prawdę je zastrzegłeś czy tylko taki szpan?Szpan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Pod pewnym względem, masz do niej prawa zastrzeżone. A co do gry Grafika mi się podoba 4/5 Grywalność - 3/5 No masz te 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wow, patrząc na poziom gier na gmclanie ta zasługuje spokojnie na 5 gwiazdek, grafika jest ładna, estetyczna, efektów nie brakuje, no i fabuła jest całkiem smaczna. ;) Stawiam 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgadzam sie z Maxpay'em, sam takiej gry bym prawdopodobniechybajednakraczejnapewno nie zrobil... Dam 5/5 za orginalnosc, grywalnosc i grafike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dobre :D.. ale casual dlatego 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Aaaach, jak ja uwielbiam takie menu wyboru planszy :D (tylko szkoda ze nei można wybierać levela strzałkami) a gierka total spox, 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No to mamy recenzje w Victory Games :) http://www.victorygames.eu/slepy-NINJA Dzięki wszystkim za komentarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jeszcze ja nie oceniłem, więc według mnie gierka jest całkiem spoko. Jednak jak dla mnie zasługuje na 4! Grafika na 3 Dźwięk na 5 Grywalność to będzie 4 Więc tak według mojej skali wychodzi te 4 :thumbsup:;) Pozdro B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Fajne, wciąga, 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ładna grafka, fajna muzyka :D I bardzo wciągające ;) Piontecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgodnie z tym jakie gry są na gmc ta zasługuje na nie więcej niż 3, ale dam ci te 4 bo powiedzą że cham jestem. Gra naprawde fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Gierka nie zaciekawa. Muzyka irytująca, grafika ładna i estetyczna. Pomysł dobry, ale źle wykorzystany. Trójeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Co tu dużo mówić. Buziol rox i tyle. 5 for you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Buziol rox i tyle Czy nie pomyliły ci się tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Co tu dużo mówić. Buziol rox i tyle. 5 for youNie wiem, jak można mnie pomylić z Buziolem ^^ Dzięki wszystkim za opinie i ocenki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Heh pomylił mi się Pozik z Buziolem. Oby dwóch gry takie fajne że można sie pomylić. Sory. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ślepy NINJA - Blind NINJA Na TDC trwa właśnie głosowanie na najlepszą grę tygodnia... jeśli komuś gra się spodobała, to zachęcam do głosowania :) http://create-games.com/ Sonda po lewej na dole :) GOTW Poll What's your Game of The Week? 8/31/2008 PigQuest Sleepwalker Blind NINJA MegaBattle Complete Quick Race RGBeat Star Trek Online Battle Tetrodance GunDude Game 15 puzzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no muszę przyznać, że gierka niezła :) Pomysł prosty, ale wykonanie naprawdę niezłe. Do tego ładnie opisana fabuła, grafika, i miła muzyka. 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 GRa jest na tyle dobra ze zaglosowalem, ale widze ze masz 1 dobrego konkurenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 całkiem fajne. przyjemnie się grało. grafika prosta i estetyczna, grywalnośc duża. masz u mnie 4 z dużym plusem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Świetny pomysł, fabuła i muzyka :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecnix Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 4/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No no fajny pomysł i fabuła , grafika też dobra Dam ci 5/5 I czekam na 2 ślepego ninja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Gierka ma fajny klimacik. Ta grafika taka komiksowa :) I ogólnie ładnie zrobione - przemyślane. Ale ja bym dodał jeszcze parę rzeczy żeby to urozmaicić. Chociaż fabuła jest pomysłowa i te wyniki online.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozik Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Udało się :) Nie wygraliśmy GOTW, ale Ślepy NINJA został grą miesiąca na Victory Games <jupi> http://www.victorygames.eu/slepy-NINJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 gra mi sie podoba : -orginalna -fajnie wykonana -pomyslowa - grafika - srednio ale mi sie takie male podobaja XD ogolnie 4/5 ;] :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No Pozik Dzięki Tobie Staniemy Się Troche Popularni Gre Opublikowano W Serwisie Victory Game A Co Do Gry To 6/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi