kryniak Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jest nielubianDziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jest nielubianDziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim strzeliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ale polewka ! :D ok sory ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 cos pomysliłes ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając @nikas ty odświeżaj temat... bo wychodzisz na idiotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 @trolu122 pomyłek było już dużo. Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie babuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie babuni, która Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie babuni, która jarała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie babuni, która jarała dywan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie babuni, która jarała dywan przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często odwiedzał w łóżku ponieważ lubił je miziać na bosaka z kupą w buzi swojego kretoszczura, gdy nagle wielki, spocony grubas złapał Tuxmana za krzywą nogę i strzelił kupą w głowę wykonując potrójne salto w bok po czym strzelił sobie litr wódki i zasnął. Przynajmniej Tuxman zrozumiał, że nie jest lubiany ale coś w nim podpowiadało mu żeby zrobić kupę... Więc nienamyślając się długo zrobił kupę... Nie zaczynając myśleć stawił kloca na dywanie babuni, która jarała dywan przez słomkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi