Exigo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jak wiecie, czasami granie w MMO i monotonne 'Expienie' po jakimś czasie się nudzi... ale sobie pomyślałem, żeby tak może napisać bota który by za mnie grał. Niestety nie wiem jak się za to zabrać. Czy istnieje jakiś sposób?... "Wtajemniczycie" mnie..., w jaki sposób działa coś takiego, jak bot? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jest jeden sposób. Stwórz zaawansowaną sztuczną inteligencję, która poprostu potrafiłaby grać w gry ;F Powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Symuluj naciskanie klawiszy w odpowiednich momentach i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dla każdej gry sposób jest inny ale wszystko opiera się na tym: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=12366 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Operowanie pamięcią gry tak jak napisał Pieter, wybierz sobie odpowiedni język który to umożliwia i którym najbardziej będzie Tobie szło pisanie, tyle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi