nikki Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tytuł: Fryz 2: FRIZ Gatunek: Platformówka Opis: Friz jest bratem Fryza. Zawsze mu zazdrościł że był przystojniejszy, popularniejszy itp. Raz nawet stoczyli walkę i przez to Friz ma bliznę nalewym poliku. Friz postanawia odszukać Fryza,k tóry ukrył się nie wiadomo gdzie by go zabić. Download: https://gmclan.org/up4044_4_Fryz2.html Rozmiar pliku: 2436 KB Autorzy: Programowanie: Nikki :twisted: Fabuła: Nikki Muzyka: net Grafika: Ja, net, gm, gimp :lol: Screeny https://gmclan.org/up4044_5_bez_tytu_u2.html https://gmclan.org/up4044_5_bez_tytu_u.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Krótkie to i brzydka grafika :/ plusy: -dużo przeszkód -(nawet) ciekawe lvle minusy: -krótka -nudna nie wiem jak z dźwiękiem bo grałem na wyciszonych masz te 3/5 bo nie ma 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 plusy: -dużo przeszkód -(nawet) ciekawe lvle Podpisuję się pod tym :D ogólnie źle nie jest, tylko denerwuje kiczowata muzyka. Do tego dodaj jakiś dźwięk przy stracie życia będzie dobrze. A grafika nawet zła nie jest. Jak dla mnie możesz brać się za trzecią część ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Przeszedlem cala ;D czyli bedzie 3 czesc? fajne ;) -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie no, koniec mnie dobił. "Po twoim bracie nie ma ani śladu" :P A gra wcale nie taka głupia, levele nawet dobre. Ciekawi, co będzie dalej ;) Ale koszmarnie krótka i w sumie za prosta :/ Dodaj jakiegoś klimatycznego bossa :P 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Hmm, no fajne :D Lvle fajnie zrobione, i nawet sie nie nudzilem :P Tylko rzeczywiscie za latwe, za duzo zyc a przeszkody za malo hp zabieraja. Dam ci 3/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 tak ja Saus powiedział : Za łatwe, za dużo życia. Rozgrywka całkiem ciekawa, ale zdecydowanie za krótkie jak na full. Lewele niekiedy są źle zbudowane, bo postać się blokuje jak chce zebrać pieniążki na górze. Grafika mogłaby być lepsza. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziwna ta grawitacja, jak na księżycu :P Gra za łatwa, ale levele są ok. Najlepsza jest muzyczka :lol: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurajek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak dla mnie to gra jest super daje 4/5 Tu był mój podpis, ale Samurajek bez pozwolenia skasował go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 taka sobie 2.5/5 :) jak grafika by była twoja to ocena by była wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurajek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak dla mnie to gra jest super daje 4/5 Tu był podpis innego moderatora, ale samurajek usunął go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 YAY, Friz juz nie jest niesmiertelny!!! ALe sie nie moze lapac wlosami, a szkoda, bo ja myslalem ze to bylo celowe... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Takie sseee :P Ale ujdzie :D Słaba grafika strasznie :| Ale i tak 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Może sie łapać włosami ale juz to właściwie nie ma zastosowania.A było tak pięknie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Przeszedlem cala ;D czyli bedzie 3 czesc? fajne ;) -4/5 Jak to jest dostać minus cztery na pięć oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 @pablo: Też mnie to denerwuje... Nie wiem po kiego grzyba piszą ten minus. Tak to jest jak się nie uważa na lekcjach matematyki. x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 @dwa wyższe posty: No co wy, przecież to jest logiczne z tym minusem. Chcą podkreślić, że gra jest taka, że nie zasługuje nawet na 0, tylko trzeba ujemne liczby dawać :P . Zresztą, chyba lepsze -4/5 niż 5/0 ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 dobry pomysl ale grafika do wymiany ... malo starannosci ;p 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi