Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Photoshop Pro: Następna praca: Mallo + Dziab + Korodzik kłócą się o kompa bo chcą wejść na gmclan, a na monitorze wyświetla się zdjęcie nikasa w czapce z croppa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kurtka, szkoda że musi być na kompie - tak to bym raz dwa fajne jakieś machnął a takie myszką to bedzie błe Już rysuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie musi chyba być na kompie. Możesz zeskanować jak masz czym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No to sie zabieram do rysowania :> EDIT: E voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A co chciałbyś żebyśmy Ci narysowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 E voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Multikrzesło maszynowe na którym siedzi hmm..Maxpayn i skupia na sobie promienie słoneczne wytwarzane przez Prope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a ja to który na tamtym obrazku jestem? Zamawiam ilustrację do cytatu z Księgi Lolika: kiedyś pomszczę to swoje poniżanie przez was i w niedługim czasie wszyscy przez was zniszczeni i poniżeni powstaną i zniszczą was tak jak wy zniszczyliście ich !!! Innymi słowy: pokażcie wszystkich przez nas zniszczonych (zbanowanych), jak powstają i mszczą się, banując cały GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mogę sobie ten rysunek zarezerwować? Właśnie maluję. :< Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 BOOBGRAB!!!!!!!!!!!!1111 Jesteś dziwny. ADD:Myślałem że już ktoś napisał! Słowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dobra ja chcę Nikasa na którego spada stado zmutowanych gołębi. A w tle widać (byłych) adminów gnyska Ranmy Borka.. bo drobiu się włamał i przejął cały gmc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja poprosze raj na shoutboxie, a w tle widac platyne, psihixa i tymona za kratkami, gdyz to oni twozyli zlo na swiecie. Chodzi mi aby przedstawic na GMClanowo scene z ksiegi objawienia po harmaggedonie. Edit, Lol Bass? obudz sie. PRzeczytaj post korodzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Chodzi mi aby przedstawic na GMClanowo scene z ksiegi objawienia po harmaggedonie. Temat związany z wiarą BEZ wizerunku TeologaTN? WSTYD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Chcę GMClanowe przedstawienie "300". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiKoval Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A ja chcę baranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 IgiKoval, to było głupie... :/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiKoval Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Masz przedstawienie? Masz! GMClan jest w środku i przedstawiają (albo oglądają przedstawienie) "300" Dawać baranka : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No ale to spam się zrobi jak każdy będzie dawał takie "coś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 XD: TEŻ COŚ WYSKROBAŁEM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Proszę: Ja chcę zmutowane stado muminków za nimi stoi buka z przekrwionymi oczami. Obok kurczak z awataru Koksipola strzela do muminków jajkami. Na głowę buki spada kawałek nieba. Ktoś w stawie myje się spongebobem myśląc że to zwykła gąbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 proszę ja poproszę chucka norrisa siedzącego na klopie, walącego z pólobrotu nikasa grającego w csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Niedługo mam urodziny... (24 kwietnia) Ja chce Torta! :P Z jakimś napisem np. sto lat TERROR DRONE! itd. itp. Oraz z kilkoma użytkownikami którzy śpiewają sto lat! :P A ten tort zjada wieeelki ogórek a inni go atakują go cybernetycznymi miotłami... E: Ok zmieniłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ten temat nazywa sie CHORA WYOBRAZNIA. Ale ok. + Chuck noris mial go walic z polobrotu a nie penisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ten temat stracił swoją pierwotną formę. Od kiedy baranek czy tort są chorymi hasłami. Jak dalej będą się takie hasła, które nie mają nic wspólnego z pierwotnym przeznaczeniem tematu, powtarzać, to temat będzie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ok zmieniłem tą prośbe xD Kiedy ktoś narysuje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja chce czlowieka encyklopedie ktory nieszczy swoimi "balls of magic" (powiedzmy pilkami magii) koniec swiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 https://gmclan.org/uploader/2321/koniec_swiata.png Poproszę roztopionego arbuza tańczącego gołymi stopami PO KOŃCU ŚWIATA o smaku ryby i zapachu pomidora w jajkach. edit : Trochę zmieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 https://gmclan.org/uploader/3604/arbuz.png ja proszę Gnyska banującego koniec świata za końcowanie świata(jak już jesteśmy przy tym temacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Najlepiej to po prostu opisywac szare plamy :3. Troche wyobrazni! Ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 @koksi traker: here you are : https://gmclan.org/uploader/2321/KONIEC_S.png edit : aha, ja poproszę maczetę higroskopijną do robienia pierogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi