trolu122 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 potrzebuje snopek siana :P wymiary ok. 122x64 widok z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 zrobiłem coś takiego. Trochę lipne i robione na szybko, ale głównie dlatego, bo podałeś za mało informacji widok z boku ale którego boku? poza tym przecież są różne rodzaje snopów siana ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 widok taki z całkowitego boku http://www.gajanet.pl/IMG/bmp/snopek.bmp albo taki http://www.nowiccy.com/images/snopek.jpg właściwie to nie moge sie zdecydowac ;/ i tak nie urzyje go w grze bo narysuje sam ale nie wiem za bardzo jak :P jakbyktoś miał jakiś pomysł żeby ładnie wyglądąło i było w ogóle widać ze to jest snopek no to zapodajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajbert Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Domyślam się że to chodzi o platwormówkę Takie ładne coś udało mi się narysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 To nie jest snopek, tylko bela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajbert Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Coś dla fanów dokładności :angry: [Edit] Masz do wyboru belę i snobek Trollu (ale oczywiste :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jaka słit sofa xD Mi to siana nawet nie przypomina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Coniektórzy tak się pewnie zasiedzieli w domu przed kompem że nie widzieli snopa prawdziwego na oczy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajbert Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zmuszacie mnie do zrobienia czegoś strasznego! Na jutro wykonam pack snopków, bel, i kup siana z końskim łajnem, lub bez. trolu122, może ci się przydadzą inne siano-arty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zmuszacie mnie do zrobienia czegoś strasznego! Na jutro wykonam pack snopków, bel, i kup siana z końskim łajnem, lub bez. trolu122, może ci się przydadzą inne siano-arty Lepiej bez tego łajna... Albo jak coś to z ptasim, to nie będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajbert Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dobra, pack jest skromniejszy niż handlarz sianem :D ale jest... Poprzednie 2 prace upiększyłem i dołączyłem 2 nowe Jest tak skromnie bo dziś akurat nie miałem czasu na siedzenie w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 byłes kiedys na polu? to są KUPKI/BELE siana, a nie snopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 troche sie pomęczyłem ale w końcu udało mi sie zrobić tego snopka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi