LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 siema mam problem z roomami bo jak gram w pierwszym roomie to wszystko jest git ale jak przechodzę do następnego rooma ruchy animacje i akcje są spowolnione nie wiem dlaczego czy trzeba coś dać przy przejściu przez room ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W romie wejdź w "settings" i poszukaj speed i zobacz ile masz w poprzedniej i zrób tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 przecież jest tak samo <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jakis obiekt ma ustawione persistent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 sprawdziłem żaden nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 a jakis obiekt nie robi czegos w jakiejs petli, np. width? albo nie robi zrzutu ekranu co stepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 screena ?? nie nie robi ale za to jeden obiekt odtwarza ciężki plik dźwiękowy a w drugim roomie inny odtwarza inny ciężki plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to wyłącz odtwarzanie tych dźwięków, wtedy będziesz wiedział, czy to powoduje spowolnienie, czy coś innego. Jeżeli to przez dźwięki to spróbuj je jakoś skompresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to wyłącz odtwarzanie tych dźwięków, wtedy będziesz wiedział, czy to powoduje spowolnienie, czy coś innego. Jeżeli to przez dźwięki to spróbuj je jakoś skompresować to nie wina plików nadal jest ten problem nie wiem czemu a i przechodzenie do rooma jest w postaci kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 a sprawdzałeś creation code w ustawieniach rooma? choć najlepiej będzie jak podrzucisz plik projektu, bo inaczej to można tak sobie w kółko zgadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 mam tu wrzucić projekt mojej parszywej dwunastki ??? okej wrzuce bedziecie wiedzieli jak wygląda mój projekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 tutaj wrzucać nie musisz, dogadaj się z kimś, kto by Ci znalazł przyczynę błędu. btw uruchom sobie grę w debug mode, tam zobaczysz liczbę obiektów, bo możliwe, że jakiś obiekt niewidocznie tworzy się wiele razy, przez co gra się ścina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ja pier*ole Crackkk-gm sprawdził i mówi że działa bez zacinek a mnie się wydaje że jednak animacje i akcje są spowolnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 a czy gra jest na fullscreenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 nie rozdzielczość to 640x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi