Morro Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja tak dla jednej osoby hostował nie będę, nie wiem czy w ogóle mi się opłaca na tym kompie bo muli strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Morrowind, ja mogę jeszcze grać. Nawet chętnie bym sam postawił serwa, ale niestety jestem posiadaczem rutera <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Również mogę zagrać. Niedawno stałem się posiadaczem niezłego komputera, ale siedzę w osiedlówce i nie mogę hostować(może przez hamachi, ale z moim internetem to cienko). No, a jeśli ktoś ma hostować, to kilka osób musi się znaleźć, bo dla dwóch nie będzie ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Na ruterze można zazwyczaj robić przekierowanie połączenia dla danego portu na wskazany adres lokalny. Wiele razy tak robiłem i zawsze działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Lub utworzyć strefę DMZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Koks - http://www.gmclan.org/uploader/1775/koks.jpg bb papuga ;[ - http://www.gmclan.org/uploader/1775/papuga.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Z ta papuga to jakichś quest? Chciałem się spytać, w ogóle jak się questuje, bo mam dobra postać, a widziałem postacie z gwiazdkami i innymi duperelami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w ogóle jak się questuje W obecnej wersji Almory nie ma questów... A postaci z gwiazdkami i innymi duperelami to są postaci z takim "kontem premium" bo dali donate lub postaci z Almora Character Creatora. Pseudo questy były na niektórych serwerach prywatnych, typu : "Zrób to, a dam Ci to". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Musisz przynieść 40 krzaków z Deep Forest pod wejście do Forgotten Tower i raz na 100 lat się trafi że pomocnik God Of Almora się odezwie i wystraszy twoja papugę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi