Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie, znak wodny to jest na banknotach i papierach wartościowych, które widać tylko pod światło i w ultrafiolecie, a to jest napis na grafice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ale istnieje też taki znak wodny, na stronkach z tapetami itp. są takie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Znak_wodny http://pl.wikipedia.org/wiki/Cyfrowy_znak_wodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Lol, w temacie pisze ze robisz za free a tu ze za 1zl, wedlog mnie to jest zdzierstwo bo juz latwiej i taniej samemu sobie zrobic, jak to dziadekkleofas powiedzial Ale to jest taka kurde kinder niespodzianka. Nikt nie oczekuje że w kinder niespodziance będzie coś konretnego.. lololoolololololololololololololoolollol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Eee... Widzę że będzie jak z tym starym tematem- wszyscy offtopują i nudzą się czekając na pierwszą grafikę, a Cora Wind zamiast robić przyjmuje kolejne zlecenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może byś chociaż temat zmienił.. bo to jest naciąganie ludzi i kłamanie na dodatek.. phi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ciekawy jestem czy Cora pokaże nam w końcu coś konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Kora Łind sie pewnie obraził, bo mu nie wychodzi to co ma zamówione. Na forum wchodzi lul ale do tematu juz nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 a może chciał nas wrobić o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Cora, albo obrazek albo oddawaj moje 80 gr. ;[ W sumie miało być już chyba na wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ale cie w hu*a zrobił :P Wziął kase i zwiał z forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 do sądu dzia*a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ojej ale się porobiło xD całkiem o was zapomniałem Xd tutaj te drzewko o które mnie ktos prosił: nie wiem kto ale ma być sms ;] może najlepiej nie wyszło ;[ no ale trudno ;d sms ma być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 pogięło cie? coponaco robi sto razy leprze drzewa i to za darmo (jak go się ładnie poprosi) a ty za swój krzak chcesz esa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 fakt, zbyt piękne to drzewko to nie jest. Brzydkie, poszarpane boki, ogólnie cienko :( nie wiem kto ale ma być sms ;] Robisz grafikę za kasę, nawet nie wiedząc komu? o0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 to dajcie mi cos do zrobienia innego byle to nie było drzewo :( !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no wiesz najpierw pokaż kilka trudnych grafik i jak będą dobre to wtedy możemy porozmawiać w Polsce nic w ciemno nie kupisz (ani nie sprzedaż) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 może najlepiej nie wyszło ;[ no ale trudno ;d sms ma być! wałek! wiem że 40 gr to nie dużo pieniędzy ale kupujący ma jednak prawo wymagać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A gdzie moja Cirno grająca w Diablo? Czekam i czekam. Bo się obrażę i zacznę zamykać takie tematy, bo to wyłudzanie forsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ehhh.... czemu wszyscy sępią o drzewa top-down?... trzeba temu zaradzić, więc powiem wam tak. Włączacie Fotoszopa, czy tam Gimpa... jak kto woli. Robicie czarne tło i mażecie na nim jakiegoś kleksa białym kolorem. Będzie to maska. Potem załatwiacie jakąś wypasioną teksturę o kształcie liści.. a nawet trawy(jak ktoś naprawdę nie może znaleźć) i tyle. Mamy tak oto dwa sprity. Teraz wrzucamy to do GM'a i piszemy w jakimś obiekcie którym jest nasze drzewo... (w evencie create rzecz jasna): sprite_set_alpha_from_sprite(tekstura, maska); - i mamy oto drzewka że aż palce lizać. :P Pozostaje się pobawić obliczeniami do 'falowania' tego drzewa... ale to już inna bajka której nie chce mi się opowiadać. (Ważne! Tekstura i maska powinny mieć taki sam rozmiar). Dziękuje za wysłuchanie..., więc do roboty! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi