PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 link-Click Nie wiem czy moge siebie ocenic przynajmniej prawie zzaawansowanym po takich programach, jeden rozpoznaje jaki rzycisk na myszce naciskasz, drugi to moj najlepszy program kiedykolwiek donauki tabliczki mnozenia, a trzeci to dla zabawy kolory napisu i backgrounda zmieniamy 2 sposobami :P niech ktos mi powie czy ja dobry w delphi jestem czy poczatkujacym.Ploszeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Początkujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Po dwoch pierwszych programach to sam bym sie nazwal poczatkujacym, ale na tej tabliczce mnozenia 2 tygodnie pracowalem, i jest bezbledna, co jakbys tylko tabliczke zobaczyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 To samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Początkujący, jak dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 2 tygodnie pracowalem, Ja tabliczke robie 2 godziny w C++ :/ Poziom? Poczatkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Słabe te programy. Mysz - bezużyteczne Kolorowanie napisów - lol? co to ma być? Tabliczka mnożenia - lepsze niż te dwa ale to i tak podstawy. I Ty to robileś dwa tygodnie? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 PoxiPol hmm, tu nie ma czym się chwalić. Zrób coś baardzo fajnego i wtedy się pochwal. Harv, taki cwaniak to zrób pierwiastkowanie. Jak zrobisz, zgłoś się do mnie na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ROFLCOPTER: int nLiczba; std::cout << "Podaj liczbe: "; std::cin >> nLiczba; std::cout << "Pierwiastek liczby " << nLiczba << " wynosi " << sqrt(nLiczba) << std::endl; SOrry za off Do programów jeszcze raz: najpierw naucz sie wiecej, i jak bedziesz wiedział ze to wystarczajaco, to napisz jakis dobry i przydatny program, a potem go pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Hehe, ale użyłeś funkcji, a zrób ją sam ^^. Pozdro, też sory za off xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Tidimel, funkcje są do tego żeby je używać a nie wynajdywać koło jeszcze raz, ogarnij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja te programy na dysku znalazlem, robilem je 5 lata temu gdy mialem 9 lat... Ale i tak to byly pierwsze programy ktore robilem bez kursu wiec sie ciesze ze nawet poczatkujacym jestem... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 zrób ją sam O to chodzi? // *** sqrt : float float sqrt( float _fNum ) { // Sqrt Math __asm { fld _fNum fsqrt } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 przetłumaczyć na delphi nie jest trudno x_X function sqrt(_fNum: double):double; asm fld _fNum fsqrt end; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 I tak od pytania czy jestem poczatkujacym czy troche zaawansowannym, nasza rozmowa sie przemienila w to przetłumaczyć na delphi nie jest trudno x_Xfunction sqrt(_fNum: double):double; asm fld _fNum fsqrt end; lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 w nic się nie przemieniła, oni tylko ukazują, że jesteś początkujący, i jak szybko można zrobić coś, nad czym Ty byś się długo męczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 dobra,ale gdy robilem ta tabliczke mnozenia to mialem problem bo mi sie odpowiedzi tylko pomiedzy 1 i 2 odpowiedzia wypieraly, i nigdy na 3. nad tym pracowalem te 1 i pol tygodnia :P , a i tak nie wiem co zle zrobilem <_< Najgorsze ze z tego coscie wszyscy napisali zglupialem i wogole nie wiem o co wam chodzi, zgadzam sie jestem poczatkujacym, ale nie kompletnym noobem ktory sie bawi przyciskami<lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja te programy na dysku znalazlem, robilem je 5 lata temu gdy mialem 9 lat... Ale i tak to byly pierwsze programy ktore robilem bez kursu wiec sie ciesze ze nawet poczatkujacym jestem... :sp_ike: Nieźle. Ja akurat jestem pro w Delphi więc nie robię dziecinnych programików (chyba, że dam przykłady dla noobow) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @up: tiaa już widzę jaki z Ciebie pro ;/ chyba, że dam przykłady dla noobow ciekawe gdzie, jeszcze takowego tutaj na forum jeszcze nie widziałem ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @Tuxman-Nareszcie ktos zobaczyl moj talent :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Kolory - podstawy tworzenia GUI Myszka - podstawy obsługi urządzeń wejścia Tabliczka Mnożenia - podstawy wykorzystywania możliwości języka przy tworzeniu prostych programów (aż mi się przypomniała jedna z moich gier na Ligę 24 ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 lol, to ja jakas maszyne czasu grzebiaca w myslach zrobilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uczen Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tabliczka mnożenia super xD polecam Uczniom z klas 1-5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przepraszam, że zaszpanuję, ale muszę... Nieźle. Ja akurat jestem pro w Delphi więc nie robię dziecinnych programików (chyba, że dam przykłady dla noobow) tongue2.gifTO mnie z krzesła zwaliło :D PS: A programiki słabe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nieźle. Ja akurat jestem pro w Delphi więc nie robię dziecinnych programików (chyba, że dam przykłady dla noobow) tongue2.gif hahaha to pokaż na co cię stać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tuksssessesman: napisz ponga lul to bedziesz na poziomie: słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @uczen-taki byl moj cel... w szkole sprzedawalem dyskietke za 2 zl, i 28 ich sprzedalem, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jasne, a ja mam milion złotych na koncie w banku ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 W podstawówce to byle kit wciśniesz na dyskietkach dzieciakom za 2zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Tak jak poprzednicy Początkujący, zobacz na moje: Za kursy i do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi