Tidimel Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Cześć. -Jeśli masz chęci pracować w teamie tworzącym grę w języku c++ -Jeśli uważasz że mamy słabe grafiki, a ty zrobiłbyś je lepsze -Jeśli myślisz że umiesz rysować WSTĄP DO NAS! Narazie nasz team składa się z 3 osób w tym 2 grafików, niestety są oni leniwi... Szukamy jeszcze kogoś. Narazie tak wygląda nasza grafika. Zamierzamy wydać wersje 1.0 w sierpniu. Przy czy wersja 2.0 wyjdzie w połowie września. (Mam taką nadzieje) Wersja 2.0 ma być wersją komercyjną. Trochę o grze: Będzie to symulator życia. Takie simsy tylko 2d. Będziemy musieli zarobić na siebie. Znaleść dobrą pracę, kupić jedzenie. W przyszłości kupić samochód, poznać przyjaciół, założyć rodzinę, wyjechać na wakacje itd. To chyba wszystko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Zamierzamy wydać wersje 1.0 w sierpniu. Przy czy wersja 2.0 wyjdzie w połowie września. (Mam taką nadzieje) Wersja 2.0 ma być wersją komercyjną. Myślę, że to jest wystarczający powód aby nie brać na poważnie ten temat. Wydanie komercyjnej gry w ciągu miesiąca to misja niemożliwa. Szczególnie, że ani pomysł ani grafika nie powala. No chyba, że jesteś w stanie pokazać jakieś grywalne demo, które już jest w pełni wolne od błędów co udowodni twoje umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Chciałem powiedzieć, to samo co koleś wyżej. W ciągu miesiąca chcesz stworzyć grę komercyjną ? Jeszcze mając pewnie zerowe doświadczenie w programowaniu. Proszę ja Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 W c++ zrobić gre w miesiąc nie jest łatwo... w gamemakerze wręcz przeciwnie. No ale w końcu ktoś na tym forum zabrał sie za prawdziwe programowanie. W czym piszecie DirectX czy OpenGL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja nie pisze, ale Allegro. DirectX - jesteś dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nic z tego nie będzie. Nie dlatego ze w ciagu miesiaca, tylko jestem pewny na 100% ze nie napisalbys po prostu takiej gry, wszystkie relacje z przyjaciolmi, potrzeby, rozne wiadomosci i w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Zamierzam dobrze jechać z kodem w ciągu sierpnia. Ogólnie nie wiem po co komentujecie temat, ja szukam grafika a nie komentarzy. Może pod koniec wakacji pokaże wam pierwszą grywalną wersję. Pozdro i nadal zapraszam. Saus czemu oceniasz ludzi po ilości postów. Ja sobie poradzę i wiem to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 lol, a kogo on ocenia po ilości postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Np. mnie. Nadal szukamy grafików - pomocników. Nowiutki screen specjalnie dla gmclanu: All rights reserved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jeśli można... grafika łoczojebna :D DirectX - jesteś dobry Jesteś dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jeśli można, mi się podoba grafika, ale.. przydali by się pomocnicy, chociaż teraz To**** (cenzura, na prośbe grafika) naprawdę dużo grafik robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nadal szukamy grafików - pomocników. Bez silnika nie znajdziesz grafika. Same screeny nie wystarczą żeby kogoś załapać do projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Co wy mi gadacie? Bez silnika, projekt nie uda się... Silnik kończę i projekt się uda. Jeśli szukam grafików to nie ot tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 o wy mi gadacie? Bez silnika, projekt nie uda się... Silnik kończę i projekt się uda. Jeśli szukam grafików to nie ot tak... To skończ silnik i go pokaż, dopiero szukaj grafika. Jak już wcześniej napisałem, bez silnika nie ma grafika, bo w końcu po co grafikowi screeny z gry skoro i tak będzie miał robić własną grafikę <_< Dla niego najważniejszy jest silnik, i pewność, że coś może z tego wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 mógł byś dać chociaż cwr. demka albo co bo po screenie niewiele można się dowiedzieć tym bardziej że ta wanna i kibel wydają się być nieproporcjonalne do ludka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Elo, elo. Odświeżam temat. Jak widzicie jest coraz lepiej. Szukamy jeszcze pomocniczego grafika, oraz dźwiękowca, muzyka (nie wiem jak określić). Silnik jest coraz lepszy. Jednak tak szybko tej gry nie skończę xD. Mooooże wersja 1.0 wyjdzie we wrześniu. Pozdrawiam. Osoby zainteresowane niech piszą na gg: 127194, albo mail: pawel.wegierski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi