Muximan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To jest przyklad jak zrobic System HeadShootu z counter strike Bardzo Doskonaly system !!!!!! Wszystko jest odemnie!!!! Tylko ja to zrobilem Sciagnijcie !!! D:D: HeadShoot System Sorry ze nie dalem na up gmclanu ale cos mi niechce wejsc;/ Aaa i wzielem tylko ikonke counter strike do mojego systemu Oceniajcie Pisze ze shutdown.exe ale to jest normalne bo cos mi komp szwankuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 nie ściągajcie! TO JAKIŚ SYFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A po kiego nam plik .exe skoro to ma być przykład <_< nie ściągajcie! TO JAKIŚ SYFF też tak myślę i tego nie ściągam nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ‚ J a k c z y n n o [ m a j w y k o n a t e k o m p u t e r y ? C !P ş ą i é˙˙… P Ż ˙˙˙˙‚ O p c j a : P “ Č s ˙˙˙˙€ Zl e d z e n i e z d a r z e D z a m k n i c i a s y s t e m u ˇP } / ë˙˙ P “ ' / ě˙˙€ U s u D P s / ˙˙€ O K P ¦ / ˙˙€ A n u l u j P “ 7 / ň˙˙€ P r z e g l d a j . . . P k ‡ ó˙˙€ O s t r z e | u |y t k o w n i k ó w o t e j c z y n n o [c i € P ‚ ô˙˙ P x Z ˙˙˙˙‚ W y [w i e t l a j o s t r z e |e n i e p r z e z DˇP é ą ö˙˙ P ß $ ˙˙˙˙‚ K o m e n t a r z : P $ ˙˙˙˙‚ K o m p u t e r y : P “ / ÷˙˙€ D o d a j . . . P = „ ˙˙˙˙‚ s P ť Ľ ˙˙˙˙‚ W y b i e r z o p c j , k t ó r a n a j l e p i e j o p i s u j e , d l a c z e g o c h c e s z z a k o Dc z y p r a c t y c h k o m p u t e r ó w P Ě ¸ ů˙˙‚ P “ 1 ü˙˙€ P l a n o w a n e Ŕ Č€ d d ž M D o d a w a n i e k o m p u t e r ó w M S S h e l l D l g TˇP + ÷˙˙ P e 6 / ˙˙€ A n u l u j P - 6 / ˙˙€ O K Ŕ Č€ ˇ ž P r z e g l d a n i e k o m p u t e r ó w M S S h e l l D l g P d z / ˙˙€ A n u l u j P d g / ˙˙€ O K ˇP 3 R T ę˙˙ P d T / ě˙˙€ O d [w i e | € P > ú˙˙ P ˙˙˙˙‚ D o m e n a : P ( H ˙˙˙˙‚ K o m p u t e r y w d o m e n i e : P b 8 5 ˙˙˙˙‚ P o o d p o w i e d n i e j e d y c j i d o m e n y k l i k n i j p r z y c i s k O d [w i e |, a n a s t p n i e w y b i e r z k o m p u t e r y z l i s t y . P ‰ ‡ ű˙˙‚ U |y c i e : % s [ - i | - l | - s | - r | - a ] [ - f ] [ - m \ \ n a z w a k o m p u t e r a ] [ - t x x ] [ - c " k o m e n t a r z " ] [ - d u p : x x : y y ] B e z a r g u m e n t ó w W y [w i e t l a t e n k o m u n i k a t ( t o s a m o , c o - ? ) - i W y [w i e t l a g r a f i c z n y i n t e r f e j s u |y t k o w n i k a , m u s i b y p i e r w s z o p c j - l W y l o g o w u j e ( n i e m o |n a u |y w a z o p c j - m ) - s Z a m y k a k o m p u t e r - r Z a m y k a i p o n o w n i e u r u c h a m i a k o m p u t e r - a P r z e r y w a z a m k n i c i e s y s t e m u - m \ \ n a z w a k o m p u t e r a Z a m k n i c i e / p o n o w n e u r u c h o m i e n i e / p r z e r w a n i e z d a l n e g o k o m p u t e r a - t x x BARDZO ZABAWNE, coz moze ktos sie dal nabrac na to ze plik *.exe jest plikiem projektu GM ale musial by to byc jakis idiota, podobny do autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 sorki to miala byc gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 sorki to miala byc gra Tiaa jasne a krowy latają... gdyby Ci się pomyliło to nie pisał byś że: Pisze ze shutdown.exe ale to jest normalne bo cos mi komp szwankuje ;/ <_< czyli znając życie dobrze wiedziałeś co dajesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Hm to mnie rozwaliło Pisze ze shutdown.exe ale to jest normalne bo cos mi komp szwankuje ;/ Nie dość że shutdown to jeszcze w exe. Ban plox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 E, fajny przykład. Zaraz go przerobię i będzie trojan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Hah, dziecinny wirus prosto z Tjbjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 #up Sam jesteś jak wirus >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Przecież on łamie regulamin, bana mu! Pisze ze shutdown.exe ale to jest normalne bo cos mi komp szwankuje ;/ lol, nawet nazwy ci się zmienić nie chciało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 #up Nie wiedział ze tak można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 shutdown.exe <3 jasne... File uploaded from IP address 85.128.105.41 (Poland) btw ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Hmm, no to ujme to tak: ... Czyli temat zamykam, link usuwam, ale autora niech juz kto inny ukarze - za bardzo mam dobry humor od rana zebym go sobie psul -.- Proszę, załatwione, dostał warna :P . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi