Ajot Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 -DE- ... Kocham takie prace ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Chciałem tylko coś dodać, bo teraz zauważyłem: Gdybym wybierał najładniejszą do by była praca DE. Ale wybieram inna: Maximal Eee? eee? eee? W lidze pixelowej wybieramy pracę najładniejszą i najlepiej przemyślaną i z najlepszym pomysłem, a nie możemy tego oceniać jak kawały w maratonie uśmiechu. Skoro piszesz, że nie wybierasz najładniejszej, to czy ma sens takie głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nie zgodze sie, czasem obrazki gorsze technicznie sa o wiele lepsze niz te bardziej artystowskie (z tym ze z doswiadczenia wiem, ze ludzie czesciej stawiaja forme ponad tresc =) Ja glosuje na radSuna. Minimalizm w lekkiej formie... BTW, te laczniki "-" do DE dodalem tylko dlatego, ze byl limit minimalnej liczby znakow nicka =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 -DE- jest jakas szansa zebys mi pomogl z grafika do gry ale oczywiscie nie za darmo ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 A może byś mu przedstawił swoje prace itd. ? I od czego są prywatne wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 BTW, te laczniki "-" do DE dodalem tylko dlatego, ze byl limit minimalnej liczby znakow nicka =D To czemu nie nazwałeś się Roland, jak na Magicu :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Bo DE to moj prawdziwy nick =D (prawdziwy=glowny) I od razu odpowiem Buciorowi i ew. innym ;) - na dzien dzisiejszy nie zajmuje sie tworzeniem grafik dla innych, bo studia pochlaniaja wystarczajaco duzo mego czasu (no i kwestia tego, ze za malo umiem, zeby zajac sie tym "za pieniadze"). Dopiero na wakacje bede mial 4-miesieczna przerwe i wtedy najprawdopodobniej podejme sie takiej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Kiedy koniec głosowania? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 O 19:43 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Koniec głosowania. Wyniki: Maximal - 1 radSun - 1 Zakol - 3 -DE- - 5 DE proszony jest o podanie nowego tematu; Woock o update rankingu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 OK, mam nadzieje, ze ten temat bedzie odpowiedni: ROBOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ej, a mogę narysować swoją pracę i wziąć udział w konkursie? Czy wcześniej (na pocz. tematu) byli zgłaszani ochotnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Możesz, puzniej zostaniesz dopisany do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Koniec konkursu. Brak prac = nie będzie głosowania. Woock proszony o zmianę konstytucji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Coz, ja swoja zrobilem juz dawno temu, ale czekalem, az ktos najpierw wrzuci swoja. Tak czy siak oto ona (android w 4 kolorach): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Tak na marginesie, to DE, w czym robisz swoje prace? Wspomagasz jakimś dobrym narzędziem, czy używasz prostego MS Painta? Wiem, że to kwestia talentu i umiejętności, ale narzędzie też w niewielkim stopniu wpływa na jakość pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Robie w iDraw. Nie ma tam zadnych "narzedzi wspomagajacych", ale wiele usprawnien w stosunku do Painta, np. zoom az do x40 (nie wyobrazam sobie robienia pixelartow w zoomie x8, tym bardziej ze mam slaby wzrok), o wiele wygodniejsza paleta (choc moglaby byc wygodniejsza =), grid dowolnie definiowalny, podglad animacji i kilka ciekawych narzedzi do selekcji. No i tyle =) Poza tym obsluguje tylko 8bit (jestem pixelartowym "purysta" =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Śmiem zadać pytanie: co rozumiesz przez dawno temu? Inna sprawa, że umieściłeś ją tu po czasie :( Co prawda zapomniałem umieścić stosownej wiadomości, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Dawno temu, tzn. 19.11.2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Zatem pytanie do ludu: przyznajemy DE 5 punktów za bezkonkurencyjne zwyciestwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Przecież nie dał w czasie trwania rundy, no nie? Wg. mnie było by to trochę dziwne posunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Moze przedluzymy termin o tydzien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Wg. mnie Woock lub DE powinni podać nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja na waszym miejscu bym przedłużył konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 To może szybka decyzja, bo nie wiem czy mam robota rysowac, czy czekac na nowy temat? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zdecydował się ktoś? Chciałbym kontynuować zabawę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Możemy przenieść zabawę na moje forum Terytorium Chaosu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Czemu nie, mozna przenieść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Skoro i to i to nie wyszło to ustalam temat (bo nudno :P). Temat: Wojownik Limit kolorów: 18 Reszta według uznania. Macie czas do 1 lutego (13:50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc postanowiłem odświeżyć ten. Może by tak na nowo otworzyć ligę? Popixelartowałbym... Ta liga była fajna, ale się skończyła, a nie powinna. Lutego jeszcze nie ma, więc można chyba jeszcze rysować XD To co? Robimy refresh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi