Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Jak w temacie. Nazwy katalogów się pozmieniały, polskie litery już nie znikają z ksywek. Tylko mi nie płakać przez nową strukturę linków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 EJ CO TO MA ZNACZYĆ???? CZEMU USUNIĘTO PLIKI Z MOJEGO FOLDERU???? A wstwaiono tam jakiś obrazek snapshot.jpg którego ja tam nigdy nie dałem? Żadam wyjasnien w trybie natychmiastowym !! Teraz nikt nie może podziwiać screnu z Cairo 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Września 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Ja jakoś widzę. :] A tak serio, to miałeś katalog ATG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Ranma, jak już pozwoliłeś wrzucać do uploadera mp3 i wav to może zdecydujesz się na gmd i gm6? Przecież właśnie o tym jest (podobno) ten sit :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Więcej rozrzeszeń, jupi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Września 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Ranma, jak już pozwoliłeś wrzucać do uploadera mp3 i wav to może zdecydujesz się na gmd i gm6? Przecież właśnie o tym jest (podobno) ten sit :P No rzeczywiście, nowe rozszerzenie powinny już działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Co wy macie z tym uploaderem? Mi on wogule nie działa, jak klikam na ikonke uploadera to wyskakuje: 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server Lite Speed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! Słyszałem coś kiedyś o 404 i wydaje mie się że to dotyczy że nie można znaleźć strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ... 404 Not Found ... Słyszałem coś kiedyś o 404 i wydaje mie się że to dotyczy że nie można znaleźć strony <{POST_SNAPBACK}> Not Found - nie znaleziono. Mi działa, widocznie coś źle robisz, względnie naciśnij Ctrl+F5 dla odświeżenia strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Mi też już działa i o dziwo mój folder się pojawił z wszystkimi plikami jakie tam były. Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 A ja jak wrzucam plik to wyskakuje ten sam błąd "404 Found" :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Września 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Właśnie widzę i to wina serwera, spróbuję coś zaradzić. update: Coś tam pozmieniałem i mam nadzieję, że już nie będzie od czasu do czasu nie działać od tak sobie. Możliwe, że to mogło być spowodowane przeglądarką i podstroną na jakiej się było, ale nie jestem do końca pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A jak zrobić własny folder ? Bo żadnego takiego przycisku niewidze :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Na forum byl taki topic <_<. Wchodzisz w uploader i na dole jest twoj folder tylko ze czarno bialy. KLikasz na niego i aktywujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 nie ma 15 postow na koncie, duzo sobie nie zawalczy. xD e: cos mnie ominelo ^^? a moze posty z vallhali sie licza tam wkoncu xd? kutfa sam juz nie wiem jak to z tym uploaderem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 offtopic: EJ CO TO MA ZNACZYĆ???? CZEMU USUNIĘTO PLIKI Z MOJEGO FOLDERU???? A wstwaiono tam jakiś obrazek snapshot.jpg którego ja tam nigdy nie dałem? Żadam wyjasnien w trybie natychmiastowym !! Teraz nikt nie może podziwiać screnu z Cairo 3. teraz rozumiem dlaczego nie chcecie go tutaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ah ten pieter i jego refleks ;) (jk, bez obrazy, ale w sumie to zes sie obudzil czlowieku szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 no niestety tak to już jest... dzisiaj coś przymulony jestem przez zęba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A jak zrobić własny folder ? Bo żadnego takiego przycisku niewidze :crying: Post przed tym był robiony rok temu <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Oj tam nie czepiaj się już jego. Od tego są admini :) No i jeszcze LittleFish i Pieter6 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Widzialem tu gnyska lecz on sobie poszedl xD A tak Ontopic: Jak juz mowil LittleFish nalezy miec 15 postow a potem zadawac pytania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A jak sie nie ma 15 postów to już nie można pytać i strzelać głupa? xD :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jak jest sie advanced member to nie mozna (Chyba ze caloksztalt pracy na gmclanie to czysta glupota) A od 15 postow mozna aktywowac se folder :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ale chyba folder na GMCLANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Przeciez o tym rozmawiamy :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Szary kolor ma wtedy kiedy nie żadnego pliku i to znaczy że nie jest aktywowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 To oznacza, że był aktywowany, ale jest pusty. W uploaderze nie ma od razu katalogów wszystkich użytkowników. Taka lista liczyłaby 1,446 pozycji. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czyli niektórzy userzy nie mają swojego folderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Października 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Post przed tym był robiony rok temu <_<I co z tego? Kolega nie odpowiadał na jakiegoś starego posta, tylko zadał nowe, konkretne pytanie z problemem. A co do problemu, to u góry pojawia się link do aktywacji folderu. Po naciśnięciu go pojawia się folder z ksywą użytkownika. Klikamy, wchodzimy do niego i uploadujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czyli niektórzy userzy nie mają swojego folderu? Geniusz! Jak na to wpadłeś?! :] Następnym razem, jak tak będziesz nabijał sobie posty, to ci się dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi