Shylios Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Więc tak, nudziło mi sie jak cholera :| Więc zrobiłem coś takiego: http://shylios.lua.pl/index.php?go=emot%20font.php Chcem usłyszeć wasze zdanie :P Niektórym się podoba :P Rofl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dodaj jeszcze możliwość wyboru czy napis ma być pionowy czy poziomy, wtedy będzie lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Hmmm ;> posiedze nad tym :P może mi się uda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 hehe naprawdę mi sie podoba, ciekawe narzędzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a Gdzie buziak ? :crying: Dodaj jeszcze "własne" Gdzie będzie się dało wpisać nazwę emotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a Gdzie buziak ? :crying: Dodaj jeszcze "własne" Gdzie będzie się dało wpisać nazwę emotki :) W sumie mogę dodać :P Wcześniej tego nie dodałem bo robiłem to z myślą o GG, a w liście wypisałem wszystkie emotki o rozmiarze 19x20px dostępne na gg :] @EDIT: Zmiany wprowadze jutro :P Dzisiaj mam inne zajęcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Shylios, normalnie niezłe Zaraz dam fajny napis EDIT: :-):-)....:-):-) :-).....:-).....:-) :-).....:-).....:-) :-).................:-) :-) :-) :-) :-) :-):-):-) :-) :-) :-) :-):-):-) :-):-):-) :-)......:-) :-):-):-) :-):-) :-)......:-) :-):-):-) :-)......:-) :-)......:-) :-)......:-) :-):-):-) $:-):-):-) :-)......:-) :-)......:-) :-)......:-) :-):-):-) :-):-):-) :-) :-):-):-) :-) :-) :-):-):-) ......:-) ......:-) ......:-) ......:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie działa: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: ...... :uoee: :uoee: ...... :uoee: :uoee: ...... :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: :uoee: Podoba mi się ten skrypt. Coś fajnego, tylko ten błąd ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Luksor: bo widocznie tej emotki to forum niema :P - jak pisałem wcześniej, głównie jest to przystosowane dla gg @TuxMan: Użyj opcji "Fora" w kompatybilności :) Ahh, tutaj panuje ograniczenie emotek na post ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @TuxMan: Użyj opcji "Fora" w kompatybilności :) Nie. Tylko IPB nie daje możliwości dawania dużo emotek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Fajny program, tylko niestety nie widzę jego praktycznego zastosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość ZAJE....!!!11111oneonejeden Na forach to nie działa :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Działa :P Tylko IPB Forum ma blokade przed dużą ilością emotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Na Sweet Brokaciku będzie Ci to działać ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @up: Wypraszam sobię! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi