mto Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 jak podzielic ekran na dwie czesci tak bym ja i moj kumpel mogli sie widziec bedac w innych miejscach na ekranie uzywajac jednego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 zaznacz idealnie po środku monitora mazakiem kropkę i uderz w nią siekierą, równo i prostopadle do powierzchni na której stoi monitor. Albo ustaw 2 viewy w edycji rooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Będzie to działało na podstawie spillitscreen, jeżeli nie to jest bezsensu ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Przykład: klik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mto Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nie rozumiem tego 2 viwewy jak to ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nie rozumiem tego 2 viwewy jak to ustawic W room>views Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 W room>views W room>views to nic nie da... zrobiłem mu już przykład.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W room>views to nic nie da... zrobiłem mu już przykład.. :P Czyżby? A to coś nowego, bo ja jakoś zrobiłem moją grę w splitscreenie właśnie tak... :boxed: Nie wiem czego Ci sie tu nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mto Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 WHY ?? nie mam tego viwew sami zobaczcie zrobilem screena http://www.wrzucaj.com/819664 czy nie da sie przez kod wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 WHY ?? nie mam tego viwew sami zobaczcie zrobilem screena http://www.wrzucaj.com/819664 czy nie da sie przez kod wpisac Kilka razy spotkałem się z jakimiś dziwnymi wersjami GMa z innych stron niż oficjalna, które czegoś nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Za***cie mnie o_O ustaw advance mode. File > advance mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mto Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 super dziala dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi